Kaikki muutkin polkkaajat ovat julkaiseet ennen - jälkeen -kuvia. Niistä minä pidän, ja luulen muidenkin pitävän, koska niitä niin usein julkaistaan!
Tässä on sitten eilisiltamyöhän aikaansaannos. Melkein valmis mekko pesukoneen vapautumista odottelemassa. Kukkasia ei ole vielä ommeltu kiinni, ne huovutetaan irrallaan. Käsiala on tässä hitusen harvaa, mutta siksi kai, koska huopumaan on aie. Huomatkaa, että vähässä ovat meikäläisen huovutukset. Tutteli on kuvassa koon vuoksi.

  All other knitbloggers have published photos before - after. Me too! This is my child´s dress waiting for getting to washingmachine. Flowers has not been sewed yet, they will be felted separately. I have not been felting anything on purpose before, so I'm very ecxcited! That milk-can is there for the size.

30783.jpg

Ja eilen kysymääni kysymykseen vastauksena: tässä siis lopputulos. Minusta todella siisti, ottaen huomioon, että tämä on nyt neulottu liian suurilla puikoilla. Toivottavasti huopuminen paikkaa...
    And this is the answer for the question I made yesterday. I think this is very nice, not mentioning the too big size of needles I used. I hope the felting is preparing that problem...

30784.jpg

Jatkuu... To be continued...