Nyt on siis myyjäis/kirpparitouhu ohi. Tässä kuvallinen repsa päivästä. Tässä myymälä:
Now the market is over. Here is a small report. This is The Shop:

294465.jpg


Hirveää suosiota eivät neuleeni saaneet, mutta jotain myin kuitenkin. Olinhan ajatellut kuitenkin, että jos jäävät mulle, ei niin haittaa, panen sitten kiertoon muilla tavoilla. Lapasille laitoin hintaa 20 tai 22 euroa, sukille 16 tai 18, lasten 12. Ja paitoihin laitoin 70 euroa, ajattelin, että jos joku ne haluaa, niistä voi sen verran sitten maksaakin. Jos ei halua, jäävätpä kotikoloon odottelemaan. Ja kiva kun ei ollut mitään taloudellista pakkoa tai erityistä tienausintoa!
A huge success this was not, but something I sold anyway! I had thought that if I¨m not selling all, it's quite all right, because I can give or sell them later. Mittens price was 20 or 22 €, socks 12, 16 or 18 euros. Kids' pullovers were 70 euros, because actually I didn't want to sell them cheap. And it was nice, because I didn't need to sell anyting.

Tässä mun pöytä. Vähän mutta hyvää:
This was my table. Less, but quality!:

294464.jpg

294467.jpg

Ja lopuksi. Arvonta on suoritettu! Oma henkperskohtainen arvontageneraattorini arpoi numeron 28 ja se järjestysluku oli kommenteista (yksi kahdest tullut sama viesti poisluettuna) Marswinin! Onnea! Ota pikaiseen yhteyttä, niin joku itsetehty yllätys saapuu toivottavasti ennnen joulua!
And last but not least: Lottery! My personal MissFortune got  number 28, and Marswin's comment was 28th! Congratulations!