On mahdollista, että joku teistä on ihmetellyt, mikä sitä Ilua vaivaa, kun se ei saa mitään aikaiseksi. Tunnustan! Mutta syyn paljastan nyt: mulla on tuhat puikkoa tuless... eiku neuleessa. Eli ainakin viisi hyvin edistynyttä, mutta pahasti keskeneräistä työtä on odottelemassa. Ja ideoita olis vaikka lampaat söis.

It might be possible, that someone here has been thinking, why Ilu get´s nothing finished. Yes, yes, it was me! But now I will tell you the reason: I have at least five knits on needles, well started but badly on the way. But still I have a loads of ideas

Noro Silk Gardenit kiilasivat puikoilla olijoiden edelle kirkuen kiivaasti vaatien pääsyä neuleeksi. Ja näin pääs käymään.
Noro Silk Gardens wanted to get on needles. And that´s what happened.

584638.jpg

Kerrankin sattuivat somasti nuo väritykset.
Once in the lifetime the colors were almost perfect.

(Saanen huomauttaa, etteivät kuvien komeat kutrit ole suinkaan omiani, vaan ne kuuluvat sille toiselle aikuiselle tässä huushollissa.)
(Notice: that beutiful hair doesn´t belong to me, but the other adult in this family.)

Lopuksi vielä kuva alle kaksivuotiaan tekemästä äitienpäivälahjasta, jota itse taiteilija ei millään ollut meinannut malttaa olla avaamatta  kääreestään ennen kuin äiti oli aika herättää. Se on kangaskassi, jonka kuviointi on taatusti uniikki. Kyllä tämä kummasti herkisti:
Last but not least a pic of 22 months old artist´s present for mother today. It is a bag, which wrap artist herself  barely managed to not open before mother this morning woke up.

584655.jpg