Pakko postata tänne, vaikka en ole ihan varma, kiinnostaako tämä muita kuin asianomaisia. Ehkäpä tämä on hauskaa muistakin. Luulen.

I want to show you some pics of what happened yesterday: we have had some friens spending Easter holidays. All ladies wanted to try knitting and I gave them needles and yarn. Not everyone had tried knitting lately:

Meillä oli ystäviä pääsiäisenvietossa. Illan ja punaviininnauttimisen kähmässä seurueen kaikki naisihmiset päättivät haluta kokeilla neulomista. Ja minähän kaivoin lankaa ja puikkoja esiin, innostus oli valtaisaa. Neulontakokemukset eivät kaikilla olleet kovinkaan tuoreita:

1397742.jpg

Ja joillakin oli suunnattoman hauskaa:

And some had too much fun:

1397739.jpg

Ja sain myös ihanan tuliaisen Japanista, jossa osa vieraista oli vasta matkaillut. Katsokaa, pääsiäisteemaa! Ne on nappeja! Hullulle nappien kerääjälle! Kiitos, ystävät! (Hyvästä seurasta myös.)

I got a gift from Japan, some of our guests had visited Japan lately: look, Easter theme! For me, crazy buttonlady! Thank you, friends! (And for good company too.)

1397741.jpg

1397744.jpg

Ja ai, ai, mikä autuus: kaksi vuotta siivoamattomana ajellut autoni sai tehohoitoa, kauniin ilman kunniaksi (Suurkiitos!):

And my car has not been cleaned up inside for two years. Now it got some intensive care (Great thanks!):

1397746.jpg

Jatkakaa rahkapullienne, pashojenne, munienne ja valkosipulilampaittenne parissa. Ensi kertaan.

Carry on with your Easter treats. Till we meet again.