Hyönteiselämää, hyönteiselämää!

Ystäväni Mikko Perkoila ja toinen ystäväni Herra Koppis ovat tänään pääosassa:

1849733.jpg

1849728.jpg

1849731.jpg

Ihmettelimme Blogineidon kanssa tuota isoa, komeanväristä koppista eilissäpäivänä portaillamme. Tänä aamuna Herra Koppis oli samassa paikassa edelleen, tosin vähän kyljellään. Oli siinä elämän peruskysymykset taas kohdallaan. Kuollut se oli ollut jo eilen. Me hölmöt!

We were admiring that beautiful insect yesterday, with BlogKid. Tomorrow morning he was staying in the same spot and I figured out he was dead...
Really: I can´t understand how to photograph dark lilac!? I can´t make it work, it looks like blue!

I have been thinking colors more, lately: fire red and it´s relatives has been misunderstood by me for years. I can´t wear red, I cant combine it with any other shade but black and white. Now, suddenly, I have noticed I try to wear BlogKid with the fresh combination of red and white. Eariler I have thought it to be too navy kind of kombination. Now I also found a nice shade to combine red with!

Väri noissa langoissa on oikeasti lila, sellainen syvänlila. Mutta sitä en saa kuvattua, vaikka uhkailisin, kiristäisin ja lahjoisin muuten niin ihanaista Nikonystävääni. Jotain noista on siä.

Muutenkin värit ovat olleet tänään tapetilla. Minä en ikinä ole tullut toimeen kirkkanpunaisen ja sen lähisävyjen kanssa. Se ei sovi minulle enkä jotenkin keksi, miten sitä voisin käyttää ja minkä muun kanssa kuin mustan ja valkoisen. Voin punaisessa huonosti! Kaikilla lienee värejä, joista ei yksinkertaisesti ota tolkkua.

Nyt olen ihmeekseni pukemassa tavan takaa Blogineitoa punaisen ja valkoisen raikkaaseen yhdistelmään, ennen pidin sitä jotenkin merihenkisenä kombinaationa ja siksi vähän... liian reippaana omaan makuuni. Ja nyt olen keksinyt, minkä värin kanssa sen voi yhdistää! Miksi en tätä aiemmin tajunnut!

1849726.jpg

1849727.jpg

(edit:
koska tää on lifestyleosio [tirsk]
ja joku kohta kysyy:

huppari ja paita: Polarn o Pyret
trikoot: Me&I
kengät: Camper
astiat: Cales Olsson
kuvausinteriööri: Perttilän kauppa
malli: kuvaajan oma)