Tilasin vaihteeksi puikkoja. Vihreästä Vyydistä.
Kuvassa vasemmalta oikealle lyhyet bambuiset sormikaspuikot, normaalit bambusukkapuikot (bambusukka?),  ruusupuiset  sukkapuikot sekä pitkät suorat ruusupuiset. Kaikki kokoa 3.

Itsehän en moisilla haloilla keksi mitään neulottavaa - itse kun käytän aina kakkosia, joskus 2,5:a. Mutta tilasinkin äidilleni joululahjaksi, hän kun ei ole vielä kerennyt tähän kilpavarusteluun mukaan, edes bambukantaan. (Sori, Mutsi! Ja nyt paljastin lahjasikin!)

I orded some needles. This time for my mom, as Christmas-present. She has not found even bamboo-needles yet! Here are (from left to right) short needles for gloves (of bamboo), normal bamboo dblpoints, dblpoints of rosewood and rosewooden long needles. All size 3.00mm.
(After the picture I explain in Finnish what kind of trouble I had with this Finnish webstore where I orded those)

23497.jpg

Mä funtsailen täällä, onko kaikilla muilla tuon VV:n kanssa asiointi sujunut jouhevasti? Vai onkohan siellä vaan joulunaluskiireitä? Kävi näet niin, että tilasin nuo puikot, sähköpostitse, mutta en saanut ikinä minkäänlaista tilausvahvistusta. Viidessä päivässä puikot kuitenkin tulivat. Mutta ihan eri kokoa, kuin oli tilannut! Tilasin osan nimittäin kokoa 3,5 ja kaikki tulivat kolmosina. Myös pitkät ruusupuiset, joita ei kyseisessä kaupassa pitänyt edes olla niin pieninä!  Nyt olen ottanut sinne yhteyttä, mutta mitään ei kuulu. Odotellaan...