Eilen oli kivapostipäivä.

Mulla on ollut pitkään ongelma, missä kuljetella romppeitaan. Lähinnä se, että kamera killuu mukana aina omassa kassissaan, läppäri omassaan ja muut vehkeet omassaan on tuskastuttavaa! Jos jollakulla muulla on sama ongelma, tarjoan ratkaisuksi tätä: mulle saapui eilen Crumplerilta kassi.

I have had a problem, where to carry my staff. Usually I have both camerabag, laptopbag and things bag. Now I have on. It is called Crumpler, it´s German and very clever!

Ensinnäkin sinne mahtuu kamera:

 

Ja kameran taakse mahtuu läppäri, kuten seuraavasta kuvasta näkyy. Jos tulee ahdasta tai kameran haluaakin jättää kotio, kamerakeissi irtoaa ihan ittelleen:

Ihan hirveän ihq ja kaunis tämä ei ulkoa ole, mutta kaikkea ei voi saada. Olen kuitenkin aina todella vaikuttunut toimivista teknisistä yksityiskohdista ja niitä piisaa. Nam.

* * * * *

Eilen saapui myös ensimmäinen numero uutta brittiläistä The Knitter -lehteä, jonka kestotilasin Brittilästä ihan vain kostoksi. Ja kun oli niin edullinen. Kun se kääriytyi kuorestaan, meinasin kupsahtaa kumoon, niin ruma oli kannen neule ja harmoniaton sen värimaailma:

Yesterday I got the first issue of The Knitter, new British magazine. I was irritated how ugly was the sweater on the cover page. And the next one too. But then I found lots of nice things, specially the crazy teacozy is so funny!

Kääntelin sivuja kuitenkin vaikuttuneena; paperi on uskomattoman paksua, ei nyt ihan vaneria, mutta melkein. Sitten kääntyi esiin ensimmäinen ohje:

Ihan karsee lammasvälly!

Mutta onneksi kaikkea kivaakin sitten löytyi. Erityisesti tuo teepannunlämmitin on niin hupsu ja hassu, että vaikka en teetä juokaan, tuo pitäisi melkein toteuttaa!

 

* * * * *

Nappeja olen Bloglapsen ystävällisellä avustuksella nyhertänyt. Tytär luovutti ihanan magneettieläinlaatikkonsa äitinsä nappivarastoksi.

I have made buttons. Now I have them. A lot.

 

Ja aurinko se paistaa. Kuvissa, kotona, kaikessa.

 

P.S. Olen pahoillani, että jouduin lisäämään mainoksen sivupalkkini alareunaan. Sain vaihdossa lisää kuvatilaa, koska olin käyttänyt kaiken. Kauppa oli hyvä, mutta mainos on silti ruma.