Kauko Röyhän Pikku enkelin säe Elän kuin toipilas on soinut päässäni muutaman viikon ajan. Odotan kuumeisesti tulevaa ja tunnen itseni toipilaaksi.

Mutta meillä on oikeakin toipilas: Blogineitokaiseni tipahti eilisiltana iltapalapöydässä yhtäkkiä päistikkaa tuolilta ja satutti olkapäänsä. Meni kuitenkin nukkumaan, mutta heräsi parin tunnin päästä kipuun. Minä soittamaan sairaalan päivystykeen, josta sain ohjeet, että jos lapsi menee vielä takaisin nukkumaan voimme mennä näyttämään vasta huomenna. Tänään Ladakuski ja Blogineito menivätkin. Blogineidolla on solisluu murtunut. Voi pientä toipilasta! Sydäntäni särkee!

I´only preparing for my big concert, nowadays. But my little darling BlogKid dropped yesterday evening from a chair and got her shoulder bone crushed! I can´t believe it, it breaks my heart!

But I have some new yarn in shop, one is beatuiful sockyarn with cotton, wool and polyamide. It is lovely soft yarn with twist and still quite durable.

Siksikin tämän päivän langat ovat nimeltään Elän kuin toipilas ja Matkaan taas kuljen nyt.

Olen saanut uutta uutuutta värjätyksi ja kyseessä on puuvillainen sukkalanka. Koostumus on 42% merseroitua puuvillaa, 44% villaa ja 14% polyamidia, jossa puuvilla antaa langalle pehmeän pumpulimaisen pinnan ja meleeratun (kierteisen) ilmeen, villa lämmön ja imun sekä polyamidi tietenkin kestävyyden.

1909350.jpg

1909353.jpg

1909354.jpg

1909355.jpg

Tämän päivän värit ovat just miu mau mukkaa, molemmat. Näitä tulee sinne nyt melko paljon: olen ehkä hiljokseen viikon verran. Puoti toimii, kuitenkin.