Viime postauksen säärystimiä neuloin todella pitkään ja hartaasti. Nyt neulon samaan tapaan reisimittaista palmikkovillatakkia itselleni (!), joten voi olla, että sen tekemiseen menee taas jotain... kuukausi? Ainakin näillä helteillä. Näette sitten sijaan paljon lankoja *tirsk*.

Last pair of legwarmers I knitted for a looong time. Now I will knit a cable gardigan for myself (!) and it will last too. You will see yarn instead.

I have been watching Designers Guilds wallpapers and fabrics. I just love them! Look at those links in next chapter, just for an example. In my neigbourhood cafeteria they have a great wallpaper from D.G. What a pitty, you can not see olive green and chocholate brown wall on edges of this.

Olen katsellut ihastuksella Designers Guildin kamppeita, lähinnä tapetteja ja kankaita. Aivan järjettömän hienoja värejä ja rohkeita kuoseja! Valitettavasti rohkeat on hinnatkin. Mutta katokaas silti vaikka tätä, tätä, tätä tai tätä.

Mun toisessa olohuoneessani, kirkonkylän soittoruokalassa on minusta tosi hieno Designers Guildin tapetti. Harmi, että kuvassani ei näy koko paikka: toisella puolella on oliivinvihreä seinä, toisella puolella suklaanruskea.

1522196.jpg

Valmistajan sivuilla on samasta tapetista myös hieno interiöörikuva. (Tää on nyt sieltä varastettu:)

This is from Designers Guilds webpace. Fine, I think.

sarafan-wallpaper-sarafan-main-1.jpg

Siitä se idea sitten lähti...

And that´s where I got the idea..

1522194.jpg

Kyllä.