Minulla on dilemma ja aion avautua siitä teille täällä ja nyt. Pikkuisen.

Proleemi on tämä blogi. Tai ei blogi vaan bloggaaminen. Tai ei bloggaaminenkaan vaan harrastaminen. Äh! Mitä yritän selittää?!

Katsokaas, minä kun pyöritän tuota puotiani ja se on minulle harrastus. Teroitan kaikille epäilijöillekin: harrastus. Se on oiva kanava jakaa ylituotantoani pois ja nämä muutamat kuukaudet ovat olleet ihan reilusti tappiollisia. Mutta siitä en valita, en lainkaan, koska se on... harrastus. Ja minulla on oikeakin työ - jos sitä nyt perinteisessä mielessä voi työksi kutsua - joka on minulle vielä suurempi intohimo ja sillä saan myös leipäni ansaita.

Mutta nyt tämä käsityöbloggaaminen on saanut mielessäni ihan kummallisia ulottuvuuksia. Nimittäin tätä nykyä en neulo lainkaan niin paljon kuin ennen, enemmänkin upotan sormiani värisaaveihin. Ja tietenkin haluan kirjoittaa tänne käsitöistäni eli siis värjäilyistäni ja julkaista niistä kuvia. No niin, mikä on ongelma?

No se, että aina kun laitan tänne kuvia jostain, jonka sitten luovutan kauppaan, tuntuu minusta siltä, kuin mainostaisin vain kauppaa. Kun kuitenkin ideana on se, että saan tehdä näitä juttuja sieluni kyllyydestä ja joku muukin ehkä saa siitä jotain iloa. Ja tämä blogi on käsitöitäni varten, ei mikään mainoskanava.

Onko tämä nyt mikään ongelma oikeasti? Keksinkö tämän ongelman ihan itse ja turhaan?

Ja kuin pisteeksi iin päälle laitan tähän kuvan kauppaan menevistä kolmosista. Tai oikeasti nelosista, koska yksi puuttuu ja liittyy seuraan vähän myöhemmin. Se on henkäyksenohutta huivilankaa, saapasmaassa kehrättyä ja työhuoneellani värjättyä merinoa.

Sorry, this time in Finnish only. About blogging and advertising shop in this blog. Shopkeeping is my hobby, but I don´t want anyone to think this blog is only for selling yarn.

1488753.jpg