Heippa, te kaikki kivat blogisisaret, jotka syssymmällä lupauduitte mulle koeneulojiksi. Mulla on teille asiaa. Tai ei sen kummempaa asiaa kuin. Että. Iso pyörä pyörii hitaasti ja paljon on vettä Porvoonjoessa virtaava, ennen kuin tästä asiasta tulee tarkempaa selkoa. Mutta ennemmin tai myöhemmin tarvitsen teitä, ihanaiset, kaunokaiset. En unohda teitä.

* * * * *

Olen keksinyt jotain, ehkä ikiliikkujan. Olen keksinyt langan, jonka ympärillä kuvaaja saa häärätä iankaikkisesta iankaikkiseen ilman, että saa langasta yhtään oikeanväristä valokuvaa, ainakaan näissä kotomaan sääolosuhteissa. Ne on luonnossa kovin kauniita. Tässä ja kaupassa... noh... hämäriä. Oikeasti lanka on tummaa burgudia, tummaa lilaa, lemmikinsinistä ja aavistuksen on mukana ruskeaa. Jaa, mikä väri, missä!?


I have here one yarn, which is impossible to photograph. It is burgundy, lilac, dark violet, little brown or rust. But where in these pics?. Blaah.

2089749.jpg

2089751.jpg

* * * * *

Jotta kaikki ei olisi niin kummallista, palautan itseni maan pinnalle:

Some of us can really enjoy this winters snowy weathers. Why not me also? Yesterday she learned how to make an snowangel:

2089747.jpg

Jotkut ovat onnensa kukkuloilla ja hyvin varustettuja. Miksen minäkin hankkisi pilkkihaalaria ja heittäytyisi lumienkelintekoon, kun muut hommat takkuavat?


ensi vuonna näytän sulle kuinka teen
ensi vuonna näytän sulle kuinka teen
lumienkelin
mut jos tää tähän päättyy
jos tää tähän päättyy
niin kenelle,
kenelle opetan sen?

(Ote on omasta viisustani, jonka tein silloin sairaalassa, kun pelkäsin joutuvani eroamaan Blogineidosta lopullisesti. Tulee bändin seuraavalle levylle. Olen erikoisissa, mutta biisiä rallatellessa perin onnekkaissa tunnelmissa.)