Mäsainpaketin! Mäsainpaketin!

Otin osaa Räveltämön suomalaisten neulojien vaihtoon, 40 euron kategoriaan. Ja sain niin upean paketin, etten tiedä, miten olisin. Kaikkein parasta tässä on, että lähettäjä on miettinyt tämän jutun tosi tarkkaan, paljon tyylikkäämmin kuin ikinä itse omassa paketissani (jonka saaja on vielä arvoitus, vaikka ei tokikaan itselleni...) olisin osannut.

Paketissa on ennestään itselleni tuntemattomana pysytelleen Tsarina Tsocksin massiivinen ja haastavannäköinen Kirkonkellomysteerisukkaohje lankoineen ja dekkari, jonka pohjalta sukkamalli on syntynyt. Lisänä tietenkin teemaan sopien Kirkkokahvia.

 

Aivan mahtavaa! Kiitos, Hanne! Tämä vaihto on ollut jännempi kuin mikään aikaisemmista ja tämä taisi kruunata kaiken. Pitää varmaan vielä nyt sitten paljastaa itsensäkin, parille.

* * * * *

 

Päivän väri on Hiekka loistaa valkoinen. Miten niin odotan kesää ja uimakelejä?

 

* * * * *

Lifestyleosiossa tänään kyseenalaisen stylekäs kissajuttu.

Olen käsittänyt, että monet neulebloggaajat ovat niinsanotusti kissaihmisiä. Minäkin olen - periaatteessa.

Seurailen milloin minkäkin luonnonelävien touhuja työhuoneeni valtavista ikkunoista, onhan tämä entinen kauppa. Eilen sain pikaisesti näköpiirissä piipahtaneen vieraan kennolle.

Iltapäivästä ihmettelin, mikä kumma se portaillani lemuaa. Yäk! Mokoma rontti oli kusassut ihanan kynnysmattoni tärviölle. Se siitä kissarakkaudesta tällä erää.