Edellisen kirjoituksen kisa on nyt - piip - puhallettu poikki.

Yesterdays game is over! I have been reading your comments, blushing, I´m not sure if I can be worth your compliments! Thank you, thank you!

Olen posket punastellen lukenut kommenttejanne ja kuvittelin, että joku uskaltaisi haukkuakin, kun kerran ihan siihen kehotin! Kiitos, kiitos, kiitos, osaankohan olla kommenttienne mittainen?

Joudutte odottelemaan ehkä huomiseen tuon kisan arvontaa, sillä printteristäni on muste loppu, enkä saa kommentteja lapuiksi printatuksi. Joku voittaa kumminkin!

Sillä aikaa fysiikkaa.

Nimittäin minulla on fysikaalinen ongelma: kamera ei tottele lilaa. Katsokaa nyt vaikka tätä kaunista lila-oliivia lankaa (, jolla muuten ei ole vielä nimeä. Vaikka se on menossa kauppaan!) Tuo syvä lila näyttää ainakin minun näytölläni aivan siniseltä!

This is physics: I have been told violet color is almost impossible to photoshoot, because of its existance near ultraviolet. I´m not a physician but it can be seen in these photos of my lilac-olive yarn!

1572782.jpg

Tässä on kuulemma ihan oikeasti semmoinen ongelma, että kameroissa on jotkut suodattimet, jotka tunnistavat värejä niiden aallonpituuksien mukaan ja lila on jollain tapaa jo ultravioletilla alueella, joten kamerat eivät yleisesti ottaen pysty kunnolla toistamaan lilaa väriä. Tämän ehkä voisi selittää joku taitavampi paremmin. Mutta tuo lanka on aivan lila. Ei sininen.

Jä tässä vielä inspiraatiokuvat. Kun kerran niin toivottiin.

These are my inspiration photos, because they were asked: BlogKids favorite evening snack: blueberry yoghurt, natural yoghurt and flakes. And I really like those letter-bisquits...

Tytärlapsen lempi-iltapala: mustikkajugurttia, luonnonjugurttia ja raksuja.

1572783.jpg

Nää on aika kivoja nää Kantolan uudet kirjainkeksit:

1572785.jpg