Hirmuisen raskaan, mutta iloisen viikon jälkeen on sentään jotain neulomuksiakin valmiina. Kummasti se neulominen tasoittaa hermostuneisuutta ja siloittaa ajatuksia. Ihme homma!

Even after my really heavy week I have some knits to present. Somehow knitting makes my nervousness smoothen and heavy thoughts get lighter. Unbelievable!

Tässä ovat uutukaiset Lumperjakkisukkani. (Lumperjakki on monissa vanhoissa amerikansuomalaisten lauluissa esiintyvä sana ja tarkoittaa tiettävästi siis tukkijätkää. toim. huom.) Olen aivan ihastuksissani seurannut jonkin aikaa Brooklyntweed -blogia ja sen älyttömän tyylikkäitä ja hillitynvärisiä (ei tylsiä!) neuleita. Ja nämä sukat ovat Brooklyntweedin inspiroimat, pinnat sinne. Vaikkakaan siellä ei mitään tämmöistä samanalaista ole näkynyt, mutta kokonaistunnelma on tässä:

These are my nwe Lumberjacksocks. I have been reading Brooklyntweeds blog for some time now, and I have been very inspired by their knits. Specially classical (not dull!) colors are really well chosen. And these socks are inspired by that blog. Even thougt they don´t have anything like this, the atmosphere of the blog is here:

357562.jpg

357560.jpg

357559.jpg