Ihan ensinnä.

Kiitos, ihanat lukijani ja kommentaattorini. Kiitän teitä liian harvoin:
Kun meillä sairastetaan, kiukutellaan ja väsytään, te olette täällä. Kiitos kaikista voimistuttavista kommenteistanne, tuestanne ja paijauksestanne. Kiitos myös, että olette täällä, kun meillä ollaan voimaimme tunnossa ja iloisella mielellä. Tulen liian harvoin sanoneeksi tämän. Kiitos.

Sitten muuta.

This is a humble thank you for everyone, who reads my blog and leaves comments. In sickness, weakness, happiness, what ever. Thank you! I too seldom thank you.

* * * * *

Luulitte varmaan, että ryijyinnostukseni on laantunut. HA! Jäittepäs kiinni! Ryijyinnostukseni on huipussaan! Paraikaa odotan, että iltasella lapsukainen lähtee isänsä kanssa päiväkodin isänpäivämakkaranpaistometsäretkelle ja pääsen ompelemaan!

I think you already thought I had lost my enthusiasm for my rugproject. No! I really want to sew it, I only wish I had more time for it. I have also bought a lovely book of Finnish rug history. Very beautiful, indeed. I notice I like the 70's deeply colorful rugs maybe most.

Olen mä vähän edennytkin. Olen saanut pistellä ensimmäiset valkoiset nukat, niinkuin joku teräväsilmäinen kuvastakin hoksaa.

2044065.jpg

2044064.jpg

Hankin itselleni (ja siinä sivussa sairaalassa yhä pötköttelevälle äidilleni synttärilahjaksi) upean ryijykirjankin. Se esittelee upein kuvin koko suomalaisen ryijyhistorian kirjon.

2044066.jpg

2044068.jpg

Jotenkin minuun iskevät eritoten nuo 70-luvun ryijyt. Ja jugendmallit. Hiivatti miten makeita!

* * * * *

Lopuksi lankapornoa siitä pitäville. Elämän sain soimaan ja Kolme asetelmaa. Ensimmäinen nimi tästä hillittömästä riemukkuudesta ja toinen Röyhkältä ja langan maalauksellisista (ainakin minusta) väreistä. Ja juu, nyt sitä 100% muberrysilkkiäkin saa, sitä on mulla muutamia 50 gramman vyyhtejä ja se loppuu, kun loppuu. Noppeille. Ja niille, joilla on hyvät aurinkolasit...

And this is yarnpornpart of my blog. In my shop.

2044072.jpg

2044075.jpg

2044070.jpg