Täten kutsuna esitettäköön, että Itä-Uudenmaan Pukkilassa, kahvila Kohisevassa, kokoontuu kerran kuussa tästä lähtien Kässykerho, johon voi tulla pölisemään käsitöistä, kahville, tekemään jotain (vaikka neulomaan, virkkaamaan, mitä vaan) tai muuten vain tätä ihmettä katsastamaan. Kunkin kuun viimeisenä lauantaina kahden kellonlyömällä.

We had a new knitting (or crotchering or what so ever) club in our village cafeteria today. Thank you everyone! And new kids are welcome! Every last saturday of the month at Kohiseva, 2 p.m.

Tämänpäiväinen ensimmäinen kerho ei ollut mikään suuri suksee, mutta joukko ihmisiä saapui paikalle kuitenkin.

Kiitos ja tervetuloa!

 

* * * * *

 

Kiitos neulekirjaonnittelijoille. Olemme itsekin aika äimänä, olemme ikäänkuin ajautuneet juttuun - niinkuin minä elämässäni yleensä aina ajaudun - josta tuli suurempi, kuin luulimmekaan. En vielä paljasta teemoja tai muuta, kertoilen lisää sitten kun asiat selkenevät. Sen kuitenkin sanon, että julkaisuajankohtaan on kärsimättömälle sietämätön aika, melkein puolitoista vuotta. Toisaalta, Blogilapsi syntyi... mitä?!... tyyliin eilen ja lapsonen on jo... häh.. yli kolme! Että aika on suhteellista.

I didn´t translate this yesterday, I´m sorry. I´m about to publish a pattern book with my friend, and the press is one of the biggest publishers in Finland. It is so amazing! But we will tell more of this when things get clearer.