Blogilapsen (1v 10kk jo!) nukuttaminen on ollut viime aikoina työn ja tuskan takana. Niin hirveästi olisi jutunjuurta justiin silloin, kun äidin mielestä pitäisi mennä nukkumaan. Tyttö puhuu jo pitkiä, 5-6 sanan lauseita ja kertoilee päivän tapahtumista iltaisin ummet ja lammet. Jostain syystä tänään tyttö nukahti omaan sänkyynsä aikaisin, helposti ja tyytyväisenä. Äidille jäi siis kelpo tovi iltaa neulottavaksi!
BlogKids eveningrituals has been very long and tireing lately. She wants to tell all her stories at bedtime, not sleep. Today she suddenly fell asleep very easily and quietly. I got many hours to knit!

En olekaan esitellyt vielä näitä ihanuuksia, jotka perjantaina ilmestyivät tänne jostain Enkelien luota, enkelien alelaarista. Ensimmäisessä kuvassa on uusin lankasuosikkini, Rowanin Felted Tweed, joka on uskomattoman kivaa neulottavaa, pehmeää ja tottelevaista. Siinä on puolet merinovillaa, neljännes alpakkaa ja neljännes viskoosia, joka käsittääkseni on myös luonnonkuitu. Suosittelen kokeilemaan! Väri (inkivääri) ei jotenkin ollut täydellinen, luulin oranssimmaksi, mutta tämä ruosteenruskeakin menettelee.
I have not yet introduced you these lovely things I received from Angelyarns, from their sale. This first one is my new favorite, Rowan Felted Tweed, which is very soft and smooth yarn with 50% merino wool, 25% alpaca and 25% viscose. I really recommend this yarn! I thought this shade Ginger woul'd have been more orange, but this rusty brown is ok also.

658498.jpg

Toisena tilasin kesäsukkiin Regia Bamboota, josta minulla on niinikään vain hyviä kokemuksia. Tämä väri on nimeltään Jaffa.
I also want to knit summersocks of Regia Bamboo, which I also have good experiences. This is color jaffa.

658497.jpg