Uuden oppiminen. Siinäpä elämäni suola, sokeri ja chili myös! Olen ikuinen opiskelija, kuten nyt monet ovat tohtorispyrkimyksistäni osannut arvata. En ole kiinnostunut tittelistä; olen kiinnostunut oppimisesta, kehittymisestä, prosessista.

Learning somethin new is always very important in my life. I just want to study things, I´m not so interested in haveing fancy postitions, also my doctoral studies are for developing. Now I´m studying a lots of new things: I was doing some busines with sock goddess Yarnissima lately and she sent me a lovely Spina di Pesce -kit with Wollmeise´s Okzident-shaded sock yarn. I love it. And now I have something to challenge myself with!

Tässä on taas uusi prosessi, monta haastetta samassa: Kauppalopostelin sukkaguru Yarnissiman kanssa taannoin ja sain häneltä jumalaisen sukkaohje+lanka -paketin, Spina di Pescen (ymmärtääkseni Kalanruoto, suom. huom.). Ohjeessa on minulle monta ihmetystä: se on englanniksi, siinä tehdään itselleni ennalta täysin tuntematon aloitus, varpaista alkaen siten, että ensin neulotaan puolikas varvaspussi, siihen toinen puolikas ja vasta sitten aletaan jalkapöydän neulonta. Tässäpä oppimista kerrakseen. Ja koko kuviossa.

Lanka on Wollmeiseä, himoittua, väri on nimeltään Okzident. Nam.

1251555689_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Olen onnistunut. Kuvion aloituksessa oli muutama hassu moka, mutta koska eivät olleet silmin nähtäviä, en purkanut.

* * * * *

Joskus kuumenen nollasta sataan noin sekunnissa ja sitten se laatuu. Joskus kuumenen hitaasti ja myös laantuminen on pitkällistä ja energiaa vievää puuhaa. Purkauduin Tarhalla. Nyt alan tasoittua.