Mies ilmoitti, että nyt muuten alkoi se keittiöremontti. Hurraa! Jo sitä on odotettukin. Jos kerran joku ystävällinen sielu on raahannut meille uudenkarheat keittiökaapit kodinkoneineen ja tammisine työtasoineen entisten, vuokraisännän vuonna 80 asentamien ja jo lahonneiden lastulevykaappien sijaan, on remontti paikallaan. Olkoonkin, että kaapit ovat kamalat, niin ysärit kuin mahdollista koristeellisine pikkuruutuisine lasiovineen ja järkyn väriset: vaaleansiniset! Mutta kuin uudet.

My live-in-lover told me couple of days ago that we will now renovate the knitchen. Yieppee! I have really waited for this. Old kitchen has been done in 80´s and our landlord has had no interest in renovating it, so when we got new set fot kitchen for free, we took it. Only problem is that they are from 90´s and light blue.

Eilen aloitettiin. Ystävä oli remonttiapuna, onneksi, sillä sain oman selkäni mummokävelykuntoon jo keittiötä tyhjennettäessä.
We started yesterday and friend of ours was helping. Well, it was good, because my own back got broken already while carryinf stuff out.

Katsokaa! Joko oli jo aika maalata katto?
Look! Was it already the time to do this?

1062240.jpg

Tanssijan ylväydellä hän myös remontoi. (tirsk). Keittiöön tulee niiden rumien vaaleansinisten kaappien lisäksi ruohonvihreää ja vaaleanvihreää:
As a grace of male dancer he also renovates. We will have light green, grass green with thise ugly light blue doors.

1062241.jpg

Haluan tähän keittiöön vähän tavallisuudesta poikkeavia ratkaisuja, ei yläkaappeja lainkaan työtasojen päälle vaan eri seinälle. Antaa lisätilaa huoneeseen. Tässä kaikki entinen jamaikankeltainen on pohjamaalattu umpeen. Jääkaappi pönöttää:
Here the old Jamaican yellow has been painted to white:

1062242.jpg

Ja tässä ne hirvitykset nyt ovat:
And here they are now:

1062244.jpg

No eihän ne niin hirveet olleetkaan. Petasin teitä vähän pettymyksen varalta. Mutta itse en tuollaisia suin surminkaan valitsisi. Jatkoa piisaa.
They are no SO bad. But I woul´d never choose that kind of doors myself...

Neuleita tulossa! Kumminkin!