Olen siirtänyt kaikki identiteettini viltille piharurmelle: lankakauppiaan, äidin, neulojan, muusikon, säveltäjän, puolison, nettiaddiktin ja ihmisen. Ainakin. Tämä saattaa näkyä kuvissa.

I have moved my office to the field. You might see this in pictures. First four photos are of my new dyeings, first inspirationphoto and then the result.

Päivän inspiraatiopari heti kärkeen:

1771983.jpg

1771988.jpg

Se on Äidin kasvimaalla, raparperin alla.

Meillä asuu tiheän puskan juuressa eläin, jota kukaan ei ole nähyt ja vain muutama on kuullut, mutta kukaan ei tiedä mikä. Se sanoo kirkkaalla äänellä "kui-kui", niinkuin olen kuullut marsujen sanovan. Nyt biologit hei, kuka siellä on? Naapurin marsu?

Lisäksi bonuksena toinen ispiraatiopari. Tuli palo honkan juurella:

1772028.jpg

1772002.jpg

Ne on siä.

Meillä oli eilen kolmivuotisjuhlat ja puutarhajuhlathan niistä sitten tulivat. Väkeä oli ja paljon, kymmeniä, lapsia ja aikuisia ja mukavaa hengailua. Juomat tekivät erityisesti kauppansa, lisäksi meni siinä sivussa kolme täytekakkua, montakymmentä pizzaa, pari kiloa karkkia ja samanmoinen keksejä sekä ihastuttavaa livemusiikkia. Täysin onnistuneet kemut, siis!

We had a great 3-years-party yesterday, we had lots of quests and mostly drinks were wanted, but also three cream cakes, dozend of pizzas, couple of kilos of candy and at least as much cookies and lovely livemusic were consumed. Perfect party! And all presents were liked by mother and daughter. Thanks, folks! In laskt pic you can see the "Moment when candels are blown" and I really felt like that:  when all has left and everyone was asleep, I started to drink the rest of the redwine and eat the leftoer pizzas.

Juhalakalu oli myös tyytyväinen ja onnellinen. Tänä aamuna herätessään hän olisi halunnut uudet juhlat heti ja pettymys oli melkoinen, kun kerroin että ensi vuonna vasta. Myös kaikki lahjat olivat sekä äidin ja tyttären mieleen, kiitos kaikille!

1772035.jpg

1772031.jpg

1772033.jpg

Omia tunnelmiani kuvastaa eniten tämä viimeinen kuva. Jäin nimittäin yksikseni, muiden mentyä kotiin ja nukkumaan, kippaamaan viimeisiä punaviinejä ja ahtamaan dieetillä olevaan mahaani viimeisiä pitsoja. Kuvan nimi on kuvaavasti "Hetki, jolloin kynttilät sammuvat".

1772079.jpg

Täydellistä.
Just perfect.