Joku ehkä muistaa epäonnisen liian pienen lyhythihaisen vihreän pienen villatakkini. Päätin saman tien neuloa uuden, isomman. Nyt isompi on valmis, eikä nimeä ole vieläkään:

2093054.jpg

2093051.jpg

2093050.jpg

Väri on eri, lanka sama; ShiBui MerinoKid, ihana lanka yhä ja tämäkin väri. Takki on nyt isompi, ehkä hitusen isompi kuin olisin halunnut. Lähinnä hihat mietityttävät. Nyt kun takki on himpun liian leveä, olkasauma on vähän alempana, eivätkä hihat ala tapeeksi ylhäältä, ovat hihat just inan verran liian pitkät. Mutta mä aion pitää ne noin: jos lihon vielä joskus, ne ovat täydelliset. Hih.

This is my second of this kind. First was too small, this is little too wide. But I like it still. Only sleeves start little too low, that's why they are little too long. But if I gain weight later again they will be perfect!


2093053.jpg

* * * * *

Ihan muuta, lifestyleosiossa. Meidän lifestyle on just niin huoleton, että kesäkalusteet ovat terassilla kesät, mutta myös talvet.

And then some lifestyle (?). Our lifestyle is so cool that we keep summer furniture out also in wintertime. And it has been snowing a bit...

2093047.jpg

2093046.jpg