Tiedättehän, että olen pelaillut erilaisten lankalaatujen, kuitujen ja käsityövärkkäimien kanssa vuosikausia. Nyt huvini on nousemassa uusiin ulottuvuuksiin. Olen saanut kunnian aloittaa lanka- ja välinearvioiden kirjoittamisen Taito-lehteen.

Sikäli tämä on hauskaa, että olen tilannut lehteä jo vuosia - ainoana kotimaisena käsityölehtenä - ja olen pitänyt sitä sangen laadukkaana aviisina ja kotomaan käsityölehdistä kiintoisimpana. Ja nyt pääsen mukaan sitä tekemään!

Ensimmäinen arvionurkka julkaistaan jo seuraavassa numerossa ja silloin raotan sanaista arkkuani Novitan ja Kauhavan Kangas-Aitan uutuslankojen suhteen. Haa! Varokaa! No ei vainen, miksikään Loka-Laitiseksi en aio ryhtyä; Kerron kuitenkin rehellisesti, miltä koekaniinit vaikuttavat. Ja paljastan, että työpöydälläni makoilee jo ainakin yksi helmi.

I have been asked to start writing some yarn and stuff reviews in Finnish Taito-magazine, which I have been ordering for years. I have been thinking it is a real quality magazine and now I get a change to be part of it!

 

* * * * *

Neulerintama on hieman valjastettuna yllämainittuun, vaikka salaneulekin etenee. (Näistä ette voi olla kuulematta myöhemmin.)

Siksi rätkäytin Handuun ison kasan uusia lankoja tänäänkin. Niitä on jotenkin päässyt kerääntymään työhuoneelleni, sieltä niitä sitten kantelen korikaupalla kuvattaviksi ja puoditettavksi. Tässä ovat Puunto pilven, johon päivä hukkuu, totinen samettilila sekä totinen purppuralila. Sinne siis. On siellä muutakii.

I have not been knitting too much lately, but of course something top secret! But I have a lots of dyeings in my study and I carry basketfulls of them upstairs for photographing and updateing.