edit:
lopussa lankalisäys


Olen selvinnyt kaikista sukulaisvierailuista pinkein vatsoin ja sinisin unin.

Olen kehrännyt. Ugh.

2181093.jpg

2181095.jpg

2181096.jpg

2181098.jpg

Ensimmäinen on kokeeksi kehräämäni oman kuituklubini ensimmäinen paketti, Shetlanninlampaan villaa. On kylläkin huomautettava, että oma pakettini oli sekundapaketti siinä mielessä, että omiini ei sattunut juurikaan oranssia, mikä teki paketista melko limevoittoisen. Ja minulle jäi myös väreiltään hailakoin paketti. Mutta kivaa lankaa sain kehrätyksi kumminkin!

Jälkimmäisen langan idea on jäänyt itselleni epäselväksi siksi, että vaikka tulos onkin kaunis, eivät nämä ole minun värejäni alkuunkaan. Muta kehrääminen oli kiintoisaa. Corriedalea on tuo.


Paan kumminkin puotiin.

I have been spinning. First one is my own fibreclubs first package, Shetland wool. I really like the feeling of it. The second one is of Corriedale, and despite the fact it is beautiful yarn, I just don´t get it: these are not my shades at all! But anyway I´ll update these in shop.


* * * * *

Blogineito oli toivonut hartaasti joulupukilta nukkekotia. Tosin myös puhelinta ja tietokonetta, mutta hartaimmin ehkä kuitenkin nukkekotia. Ja koska Blogineidon lelut ovat olleet melko vähäiset, tontut päättivät tämän hartaan toiveen toteuttaa.

Joulupukin tullessa ovella Blogilapsi huusi ensimmäisenä, että se on Pappa!. Sitten unohti koko pappajutun. Pukki se oli. Jälkikäteen laps mietti kuumeisesti pukilla olleen Papan äänen. (Ensi vuonna tämä ei tule menemään enää läpi.)

BlogKid has been wanting an own dolls house for ages and now Santa brought her one! Christmas eves biggest question was why Santa had Granpa´s voice? Next year she will not accept our explanations any more.

She got also some furniture and it is not a surprise that the most important room for 3-year-old is the toilet. But it might be, that it inspired me also a lot: I simulated the New Years Eve of The Neighbour.


Nukkekotiin saatiin muutamia huonekalujakin. Ei liene kellekään yllätys, että kolmivuotiasta inspiroi eniten vessa. Mutta se lienee yllätys - tai tuskin - että vessa inspiroi äitiäkin. Simuloin innolla naapurinmiehen uudenvuodenaaton juhlinnan loppuhuipennuksen.

2181099.jpg

* * * * *

edit:

Lykkään puotiin myös uutta värjäystä. Sen nimi on Hyvät henkselit.

2181986.jpg

2181988.jpg