Mielessäni on väikkynyt jo jonkin aikaa takki, jonka Blogineito välttämättä tarvitsisi. Sellainen, jolla voisi talvella autoilla ja kulkea tarhan ja kodin väliä sekä lämpimämmillä ilmoilla vähän ulkoilla. Reilu ja rento, mutta hauska.

Eilen takki sitten valmistui, Titityyltä ostamastani O´Wool luomuvillasta. Tänään tytär on jo ollut kuumeeton, joten kävimme äsken haistelemassa vähän raitista ilmaa. Kuten kuvista näkyy, on naamansa vielä enterorokolla. Ja sekin näkyy, että lapseni laulaa tauotta. Ei se siis kovin sairas ole.

I have been wanting to knit this kind of coat for BlogKid for a while. I wanted a long and easy gardigan, which woul´d be nice to wear at car and in warmer winter weather outside. I finished this yesterday, of O´Wools organic wool. As you can see in pics BlogKid is not having fever any more: she has some pimples in face still, but she´s already singing constantly. Kid´s love details, that´s why I cose all buttons different and one big wooden flower button in pocket.


En ole ikinä ennen neulonut raglanhihoja alhaalta ylös päin. Juttu oli vähän hakusessa, mutta en tunnusta, että se näkyisi lopputuloksessa, vaikka hartioilta huppuun siirtymä onkin vähän... hm... omintakeinen. Lapsoset ruukaavat tykkäämään yksityiskohdista, niinpä valitsin kaikki napit erilaisia ja taskuun puisen kukkanapin.

1986593.jpg

1986586.jpg

1986595.jpg

1986626.jpg

1986590.jpg

1986594.jpg

Heippa.