Toivottavasti kukaan ei ole ihmetellyt, missä luuraan. En minäkään. En vain käsitä mihin aikani kuluu, kun valmiita neuleita ei synny. Yksi realistinen selitys on työ, tohtorintutkinto, joka on sitten viimenäkemän saanut paljon hyvää tuulta osakseen. Toinen selitys on jakamatonta huomiota alati vaativa kaksivuotias. Kolmas on se, että meillä ei enää ole televisiota, jota katsellessa (lue: kuunnellessa) oli hyvä neuloa iltasella. Sen sijaan luen. Ei huono sekään.
I hope no one here has been wondering, where am I. Me neither. I just can´t tell, what happens to my spare time, knitting time! One time eater is my job, doctor degree, which has had a lots of good vibrations lately. Other one is my 2-year-old, she needs my constant presence. Third one is that we have no telly any more. Earlier I was knitting while listening to it, nowadays I mostly read. Not bad at all!

Mutta on jotain tulossakin! Lupaan alkavalla viikolla esitellä valmistuneita neulomuksia, niin moni työ on viittä vaille valmis.
But I have something almost ready! Next week I will show you something finished too.

Ja lohdutukseksi laitan kuvan jumalisista Fröistä, joihin investoin viime viikolla. Aah:
And to comfort you (and me) I add here a pic of divine Frö´s, in which I invested last week. Look!:

1054518.jpg