Posti toi ihan uudet ihanuudet.  Kankaita tulevaisuuden suunnitelmien inspiraatioksi. Amy Butleria TuleNeulotuksilta. Jostain syystä alimmainen oli kaikista suurin ihastukseni. Minun, murrettujen sävyjen ystävän! Taitaa olla harmaa syksy tulossa jo?

1813030.jpg


1813032.jpg


Mailman brought some new candy, something to base future plans to. Amy Butler from GetKnitted. Somehw the bottom one was my greatest favorite.

Tänään aion myös päivittää kauppaa pitkästä aikaa. Sinne on tulossa kahta syysvärjäystä; House of the Rising Sun ja Olipa kerran pieni paha noita, olkaa hyvät:

I will also update my shop, some new autumn shades will appear there and some needlecases too.

1813029.jpg

1813036.jpg

Ja niin myös puikkopusseja on päivittymässä, samoin odottelen valmistuvaksi muutamia pareja naisten pingottimia. Kylläpä nyt on tunkua!

1813034.jpg

Koska tämä on lifestyleblogi (*kikatusta ja hörähtelyä tähän*), laitan tähän kuvan Karvaiset Miehet Keittiössä. Oli jumalaista palata nälkäisenä ja väsyneenä festarikeikoilta, kun kaksi innokasta miesihmistä keskusteli kokkaamisesta ja ruokatarpeista ja keittelivät siinä samalla paria soppaa. Kuvassa upeanvärinen siskonmakkarasellainen (myös kasviskeitto porisi liedellä, kohteliaasti, minä kun en syö ruokia, joiden raaka-aineisiin on joskus kuulunut jalat). Soppa sopisi inspikseksi.

Because this is a lifestyle blog, I add here a pic Hairy Men in Kitchen. It was a pleasure to come home, houngry and tired, when two men were enthusiasticly cooking in kitchen. This is traditional Finnish white sausage soup. Beautiful colors. I´m a vegetarian. They cooked also veggie soup, politely.

1813068.jpg

1813124.jpg