EDIT:

lankoja lopussa.

(Minusta olisi kiva perustaa lankoni kanssa neuleblogi, jos minulla lanko olisi. Nimi olisi tietenkin Ilu lankoineen).

Kiitos kaikille eilen klubiasiaa kommentoineille. Huomasin, että himoja on melkein yhtä monta kuin kommentoijaakin, joten tein päätöksen klubeista ajatellen asiaa niin, että seuraavalla klubikierroksella voin sitten toteuttaa toisenlaisia toiveita. Pahoitteluni niille, joiden sanaa ei just nyt kuultu, mutta en voi tehdä klubeista liian monimutkaisia hallinnoida: olen superhuono käyttämään exeliä *tirsk*.

I try to get my Sockyarnclub and Fiberclub in my shop today. I will leave to Italy for next week (sun-sat), and I will not answer e-mails that time. If you still like to join the club from abroad, please e-mail me!

Nyt kuitenkin yritän saada tämän päivän aikana ilmoittautumisen alkamaan kaikkiin klubeihin. Puotiin tulee siis kullekin klubille oma tuoterivinsä, sieltä vaan sitten naksuttelemaan. Kuituklubin ilmoittautumisaika päättyy parin viikon päästä, sukkaklubiin vähän myöhemmin.
HUOM! Ilmoittautujat! Tarkkailkaa, että varmasti saatte automaattisen tilausvahvistuksen sähköpostiinne. Silloin tilaus on varmasti tullut perille!

Huomatkaa, että puoti lähtee lomille ensi viikoksi (su-la), koska joudun (voi kuinka tyhmää!) lähtemään Italiaan seminaariin. En siis vastaile viesteihin tai lähettele ennakkolaskuja poissaollessani, mutta kauppaa saa toki käyttää, tilaukset vain odottelevat paluutani.

Tässä vielä hätäisesti kyhäelemäni esimerkit heleistä ja murretuista väreistä. Huomasin tosiaan, että sanoin on vaikeaa kuvailla värejä ja niiden laatuja!

Heleitä sävyjä ovat mielestäni pinkit, kirkkaat punaiset, vaaleanpunaiset, turkoosit, kirkkaat vihreät, lilat, kirkkaat siniset, oranssit, keltaiset ja niin edelleen. Toki hyvässä langassa näiden kanssa seikkailee monesti myös murrettuja sävyjä, mutta yleisilme on kuitenkin kirkas.

Here are examples of the bright colors sock yarns in club.

1951845.jpg

Murrettuja sävyjä - ainakin tässä klubissa - ovat ruskeat, beiget, tummat vihreät, tummat siniset, burgundinpunainen, okrat, monet ei-kovin-makeat pastellivärit, oliivi ja semmoiset. Kuitenkin mukana saattaa olla jotain heleämpiäkin sävyjä, mutta yleisilmeeltään nämä ovat rauhallisia ja harmonisia.

And these are the calm shades clubs examples.


1951842.jpg

Toivottavasti helpotti valintaa. Tosiaan, tietyt värit kuuluvat helposti molempiin värilaatuihin, mutta kyseessä onkin lähinnä kokonaisilmeen kuvaus.

* * * * *

Kaiken kukkuraksi ja kansan kiusaksi lykkäsen vielä uusia lankojakin illan kutveessa tuonne puotiin.

I will still add some new yarn to store too...

Kun lehdet puiden:

1952518.jpg

1952513.jpg

1952514.jpg

Ja viime aikoina kovasti suosiossa ollut Voi herrajjestas minkälainen lapsi oli hän:

1952520.jpg

1952515.jpg