Rautanäppinen hierojattareni, jonka tiedän hierovan yleensä hiihtäjiä, sai tehdä töitä ihan tosissaan tänä aamuna, kun vein selkäni sinne. Hän puuskahteli välillä ällistyneenä, että onpa tiukalla, yhtä kiveä ja laattaa koko selkä. Enkä ole edes aloittanut ryijyn tekoa vielä! Ehkä mua stressaa vähän tulevat koetokset.

I have really tight back and shouders and I really can´t continue the rug or knits. I really woul´d like to, but my weak body can´t! Here I have two new shades. First might be the last sunshine this autumn, hope not. And the last one is in Mirjam´s Song. The inspiration pic I showed already couple of weeks ago, it is my new University Teacher Bag, and I call it Mirjam. And Mirjam might be one of the most beautiful names I know.

Siinä on syy, että neuleet ja ryijy eivät saa huomiota osakseen. Halua olisi kyllä, mutta heikko ruumis ei pysty.

Siksi tässä on taas kuvia langoista.

Ensimmäinen on Siskoistaan jäi jälkeen hetken. Viimeinen päivänsäde? Toivottavasti ei!

1880939.jpg

1881013.jpg

Esittelin taannoin varteenotettavan yliopisto-opettajalaukkuni. Sen värit ovat innostaneet minua muutenkin, niin taaskin. Tämä on Mirjamin laulu.

1799869.jpg

1880942.jpg

1880946.jpg

Tuo laukku, jos joku, on minun mielestäni Mirjam. Siis, tiedättehän, "ihan Mirjam". Ja lisäksi Mirjam on minusta kauneudessaan niin ykkösnimiä, että voisin nimetä omankin tyttäreni Mirjamiksi, jos siis sellaista olisi suunnitteilla. Itse lauluhan on kovin surumielinen. Ja niin Mirjam.

Joo.

Kattellaan, mitä sitten seuraavaksi. Hartiasärky ja neule vai rentous ja hiljaisuus?