En ehdi nyt ihan päivittäin värjäilemään, lankoja tulee kauppaan vähän väliä silti. Ne niinkutsutut oikeat työt pitävät adrenaliinitasoani korkealla ja aikaani vähän kortilla, mutta eiväthän nyt harrasteet saa töistä kärsiä!

I will have quite adrenalinefull autumn in my real job, that´s I might be dyeing less.

First pic is just a sample of casmere, how lovely and fotogenous the plain yarn is! And in the other pic is my table by the window, I use to shoot yarn there when sun is not shinig. Today it was and the leaves made me new decoration.

Laitan kuitenkin kuvan yhdestä tämänpäiväisestä ihanuudesta. Se on taas kashmiria ja jo itse lanka sinällään on niin fotogeenista, että sanoisin värjäyksen olevan melkein sivuseikan. Melkein.

1851556.jpg

Jos nyt joku kokee kaipaavansa (seuraavassa kuvassa) olevaa lila-oranssia mohairsekoitteena ja olen lupaillut sähköpostitse sitä tarpeeseen värjäillä, ottakoon pikaisesti yhteyttä.

Oikeastaan tämän kirjoituksen pääaihe on tämä:

ihmetelkää, kuinka kauniit olosuhteet luonto kuvauspöydälleni järjestikään! Yleensä kuvaan tuolla pöydällä, ikkunan vieressä, jos aurinko ei paista. Tänään luonnonvaloa tarjoavan ikkunani taakse olivat ulottuneet sekä aurinko että humala. Miten tuota voisi hyödyntää aina sisustuksessa... hm...Meni nimittäin lankojen kuvaus ihan varjojen kuvaamiseksi:

1851554.jpg