Himputti! Heti kun on pari päivää polkkaamatta, on asiaa niin paljon, ettei yhteen kirjoitukseen meinaa mahtua millään. Pannaanpa sitten tähän alkuosa.

Päivän tärkein uutinen (ainakin itselleni) on tietenkin se, että ensimmäinen Taito-lehti, jossa Ilun Puntari ilmestyy, on kopsahtanut postilaatikoihin.

Oli huiman jännittävää nähdä oma ensimmäinen arvionsa lehdessä, ihan oikeasti painettuna ja taitettuna. Eikä se minusta hullummalta näyttänyt, mutta taidan olla asiaa jäävi arvoimaan. Kommentoikaas, nähneet!

The first Taito-magazine in which is Ilun Puntari (Ilu´s Scales), my first commentry column, has arrived. I was really exited to see my own writing in magazine, of course and photos too! I had some Finnish yarn in "my scales" and next time something else.

Ensimmäisellä kertalla puntarissani oli Novitan ja Kauhavan kangasaitan uutuuslankoja ja niistä siellä nyt sitten kirjoittelin. Ja tietty kuvia!

Ensi kerralla puntarissa onkin sitten jotain ihan muuta.

 

* * * * *

Olen hieman bisnesnaissut ihanaisen Yarnissiman kanssa ja sain sieltä tänään mahtavan paketin. Paitsi ohjeen Spina di pesce -sukkiin, myös langan josta sen toteuttaa. Eikä se ollut mitä tahansa lankaa. Olen kolme vuotta sitten saanut viimeksi käsiini Wollmeisen sukkalankaa ja siitä lähtien ikäänkuin ollut sitä vähän vailla. Nykyäänhän tuota lankaa ei saa enää oikein millään, se on aina loppuunmyytyä. Kiitos!

I got something lovely from Yarnissima today. Spina di pesce -sock pattern and some Wollmeise sock yarn, which I managed to buy about three years ago and have been little lack of it since then. Thank you, Marjan!

Samaan syssyyn sain pikkuisenkin paketin, ihan omia ostoksiani: Noro Silk Garden sukkalankaa, jota en vielä olekaan testaillut. Hm. Mitä seuraavaksi puikoille?

I also order a skein of Noro Silk Garden Sock Yarn I have not knitted before. What next?

 

* * * * *

Ja juu, on mulla näitä omia ominaisuuksianikin, kaupassa käy melkoinen rytinä - tyyntä on pidellyt myrskyn edellä. Värit ovat nimiltään Malagalainen, Mustikka ja mansikka ja suuri metsän sieni sekä Mörrimöykyn kolo (eikä siinä sitten ole mitään tuhmaa, nih.).

And I have some new shades of my own too.

Viimeisessä kuvassa on uutta, paljon pyydettyä tiukkakierteistä 100% merinosukkalankaa. Nyt sitä siis saa. Nopeat.