Kivapostipäivä taas!
Nicemailday again!

Menin tilaamaan Rowanin ohjekirjasia ihan vain siksi, että ne olivat tarjouksessa Woolly Workshopissa ja että olen niin ihastunut Rowanin lankoihin. Haluan vähän kattella, mitä itse ehdottavat langoistaan tehtäväksi.
I orded some Rowans patternbooks, because there were in bargain in Woolly Workshop and I admire Rowan Yarns. I want to see, what they themselves succest to knit of their yarn.

Ensimmäinen kirja oli lastenneuleita:
First book is for kids:

662615.jpg

Erityisesti haluaisin tehdä jotain tätä omenapuuta käyttäen:
Specially I liked this apple tree:

662611.jpg

Toinen oli "maalaisneuleita":
Second was country style:

662626.jpg

Tästä vihosta iski ihan täysiä tämä miesten neule (eikä sen sisältökään kuvassa ole hullumpi...), jotenkin jo näen sen oman äijäni päällä. Tosin ohjeessa sanottiin, että kokoon XL tarvittaisiin 22 viidenkymmen gramman kerää (nelisen puntaa/kerä) Alpaca Softia, joten paidasta tulisi satasen paita. Unenpöpperöinen miehekkeeni aamulla lupasi maksaa kylläkin langat paitaansa, mutta en "tainnut" mainita, mitä ne maksaisivat...
This books best one was this mens knit, somehow I already see my lover inside of this. The pattern needs 22 balls (50 gr) Alpaca Soft and each costs ab. 4 pounds, that means the sweater costs about hounred euros. This mornig very early He promiced to pay yarn, but I think (!) I didn't tell how much it means...

662613.jpg

Kolmas vihko on balleriina-asusteita. Siis ei tietenkään välttämättä, mutta kaikki neuleet ovat niin paksuja ja muhkeita, että ne sopivat lähinnä balleriinavartaloisille.
Third book is for ballerinas. Of course not necessarily, but all knits are so thick and chunky, that they have to be worn by thin persons.

662616.jpg

Ja minä en olisi minä, jos en olisi samalla tilannut vähän ihanaa lankaa. Tämän Claudia Sock Yarnin värin nimi on suomennettuna "Syö vihanneksesi" ja vaikka kuvassa (myös kaupan kuvassa!) lanka näyttää vähän harmahtavalta, on se kuitenkin oikeasti  kovin vihreäsävyinen. Ja niin kaunis ihanuus!
And I wasn't perfectly healthy, if I didn'd order some wool on side. This is Claudia Sock Yarn's shade Eat Your Veggies, and this is very green alive, not so gray than in pic. And SO SO beatiful yarn.

662619.jpg