EDIT:

Lisäsin kuvat tähän kirjoitukseen. Meillä on ollut jotain ihme häikkää nettiyhteydessä, varmaan joku hiiri on pureksinut piuhan puolikkaiksi.


Kiitos kaikille onnittelijoille! Ei se ollutkaan niin hirveää. Se vanheneminen, oikeastaan se tapahtui ihan huomaamatta.
Thanks for everyone congratulateing me! It was not so horrible, I mean getting older. To be honest I did´nt notice it at all.

Ja suuri kiitos myös aivan mahtavalle SNYsselleni, joka lähetti synttäripaketin. Tuntuu siltä, kuin hän tuntisi minut paremminkin. Pelottavaa: syntymäpäivänäni (jonka hän on jostain urkkinut tietoonsa) hän lähetti minulle lempivärisiäni Lett-Lopeja, lempisuklaatani ja puikot, jonka tyylisiä minulla ei vielä ole. Täytyy tunnustaa, että en tajua noista puikkosista oikein mitään...josko joku auttaisi?
KIITOS kaunis Sysselle!

And thanks also for my lovely Secret Pal, who send me birthay gift. I feel somehow she (he?) knows me very well: I got Lett-Lopi on my favorite colors, my favorite chockolate and needles, which kind of I have had before. THANK YOU!

228926.jpg

Ja ei-niin-salainen neuleystäväni yllätti myös paketilla. Paketissa oli (Irma Grönlundin ja Leena Lehdon) Perinteinen peittokirjonta -kirja, joka on kieltämättä upea ja inspiroiva. Lisäksi paketissa oli kaksi kerää Floricaa, mutta niistei ole kuvaa, koska ne kävivät jo puikoilla ja menivät purkuun. Myöhemmin sitten... Kiitos Maijamirjamillekin!

Also my not-so-secret-pal surprised me with a present. I got a book of tradiotional Finnish blancets and two balls of Florica-yarn, which are not in a picture ´cause I already strarted something, which was not about to succeed. Thaks to Maijamirjami too!

228931.jpg

228893.jpg