Ensinnä: suuri kiitos sukkakommenteista ja itse asiassa kaikista kommenteista, joita tänne satelee. Ihan liian harvoin tulee kiitetyksi, mutta niin se vain on, että kiva kommentti kohentaa päivää kummasti!

First of all: thanks for all your comments! I usually forget to say thanks, but a comment really makes my day. But as you can see our network is not down anymore. Hooray! I will add things in store today.

Kuten ehkä arvaatte, meillä toimii verkko jällehen. Hihhei, hurraa! Ukkonen oli lyönyt modeemiin ja itse modeemi väitti olevansa kunnossa. Myös sähkömies tarkasti modeemin. Vikaa ei löytynyt Sonerankaan mukaan mistään. Jouduimme tekemään vikailmoituksen, joka maksaa 80 euroa, jos vika ei löydykään palveluntarjoajan piuhoista. Ja niinhän sieltä tuli ukko, joka kertoi modeemin olevan mykkänä. Voi himputti!

Päivitän silkasta ilosta tämän päivän aikana kauppaan kaikenlaista, olkaahan tarkkana.

1797959.jpg

Kertokaas, kokeneemmat, että mitä neuloja tekee silloin, kun halua olisi aloittaa satajaviiskyt neuletta, mutta ei ainakaan sitä, joka pitäisi aloittaa? Olen pulassa.

Tell me what the knitter shoul´d do when she wants to start all new projects except te on she should? I´m in trouble.

1797960.jpg

Lopuksi vielä kuva festivaalipaikalta, jossa olen festivaloinut jo alkuviikon ja viikonlopuksi menen taas. Ihan vaan huvikseen.

I have been preforming in a festival for ancient and arcaic music, and I add here one pic. Just for fun.

1798093.jpg