Nyt se loppui. Lähetin eilen viimeisen paketin SNY:lleni. Sniisk.

Ja Sniisk myös sille, että vastaanotin viimeisen omani. Salaisuuden lumo on rikkoutunut!

Vaikka olen välillä yrittänytkin miettiä, kuka Snysseni voisi olla, en todellakaan olisi arvannut! Arvasin, että SNYlläni on lapsia ja hän asuu maalla. En pysty selittämään, mistä nuo molemmat määreet minulle varmistuivat, mutta tunne oli voimakas.

Tässä kuvaraporttia viimeisestä paketista ennen suurta kiittelyä ja ylistystä sekä paljastus.

Now it has ended. Yesterday I sent the last package to my own Secret Pal. Sniisk.
And I also have a little blue feeling considering I yesterday got my last package. Secret has been revealed.

I have every now and then tried to figure out who she/he is, but I couldn´t have guessed! I somehow knew that she/he have kids and lives at countryside.

Tässä Austermann Step -sukkalankaa. Uskomatonta kyllä katselin näitä Menitassa viime viikolla, mutta viime hetkellä jätin ostamatta.
This is Austermann Step. Unbelievably I almost bought this last week, but at the last moment I  didn't.

271403.jpg

Tämä oli myös mulle ihan uusi tuttavuus, Nordiskas Karolin. Jotenkin näyttää vähän retrolangalta (?). Ihanaa ja just hienon harmaata pellavaa.
This is also new to me, Nordiskas Karolin Lovely linen and just the right shade of gray!

271404.jpg

Näissä kuvissa on Novitan Tango Fania, mitä mulla ei myöskään ole ikinä ollut! Oranssi lanka on upean väristä luonnossa ja Rowanspunia. Ja tuo kolmas ihanuus on Snysseni itsensä värjäämää mohairia. Senkään sävy ei pääse tässä oikeuksiinsa, on syvän harmaanviolettia.

In these pictures is first Novitas Tango Fani, and this I have not had before too! This orange one is Rowanspun and the mohair is my Secret Pals self dyed. Very beautiful alive.

271405.jpg

271406.jpg

Paketissa oli myös (juuri tarpeseen tulleet) kullanväriset sydäntuikut sekä lukolliset, kaunismuotoiset kassinkahvat, joihin vilkas mielikuvitukseni alkoi jo suunnitella kassia noista pellavalangoista....
These were also in: small heart-shaped candles and very beautiful handles. I already started to plan a bag of those linenyarns...

271407.jpg

Ja sokerina pohjalla - TADAA - Snyssen neulomat sneakersit, omakoolaamastaan langasta. Kuten näkyy koko on täydellinen ja käyttöön menivät heti!
And last but not least, she had knitted me sneakers of selfkoolaided yarn. As you can see, size is perfect and I started to use them immediately!

271408.jpg


En todellakaan keksi, miten voisin kyllin kiittää ihanaista ystävääni (ei-enää-salaista) Vattumatoa! Kiitos todella hienoista paketeista, joista osa on jo puikoilla ja käytössä (kuten pupu ja sukat ja heijastin). On ollut kyllä mukavaa odottaa muistamista joka kuukausi. KIITOS KIITOS!
I really don't know how to thank my lovely lovely (not-secret-any-more-)friend Vattumato! Thank you very much of fine packages. This has been a pleasure! THANK YOU!