Pakkaan viimeistä pakettia SNY:lleni. On vähän haikeaa, että tämä loppuu, niin ovat muutkin blogeissaan valitelleet. Mutta ensi kerralla sitten uudelleen! Ja Kristelille niiauksen niksautus maahan saakka!

I´m packing my last package for my Secret Pal. I feel little blue, because this ends. But next time again!

Viimeiseen pakettiin sujahtaa luksuslankoja. Ainakin omasta mielestäni. Rowanin Tapestrya, (30% soijaa, 70% villaa), OnLinen 70%sta angoraa sekä Naturwolle -nimistä käsinkehrättyä villaa. Kaikki Menitasta ja Vihreästä vyyhdistä.

This last package is luxary, at least in my opinion. Rowans Tapestry (30% soybean and 70% wool), OnLines 70% angora and handspun wool called Naturwolle.

268761.jpg

268762.jpg

268763.jpg


Paljastan nämä siksi, että kukaan ei voi tietää, kenelle nämä lähtevät. Ja kun ne saapuvat perille, on salaisuus jo muutenkin paljastunut.

I thell you this secret because none can know where these are going to leave. And when they are received, the secret is not a secret anymore, anyhow.

Lisäksi ostin äidilleni synttärilahjaksi villamohairia, kaunista. Äiti valittaa, että mohairit pölyävät niin, että yskittää. Mutta koittakoon nyt tätä, josko vähemmän kutittaisi.

In addition I bougt for my mother a birthdaypresent. Beautiful woolmohair. She blaims that mohair usually makes her caugh, I hope this less.

268760.jpg

Ja vielä itsellenikin. Krhöm. Grignasco Flavia Baby -merinovillaa tytärlapsen villapaitaan...
And also something for myself. Grignasco Flavia Baby -merinowool for BlogKids pullover...

268765.jpg

Odottakaahan...