(Oletteko huomanneet, että jos kirjoittaa nopeasti sanan kilpailu, siitä tulee melko varmasti kilapilu tai jotain sinne päin)

This is a competition - I started this blog March 2005! That´s why!

Polokastaanpas käyntiin siis kilapai...kilai... kilap... KILPAILU!

Olen aloittanut tämän blogin vuonna 2005 maaliskuussa. Olin silloin mukavasti raskaana ja päivä paistoi risukasaankin.

Ja nykyään värjäilen ja neulon kuin viimeistä päivää. Aina olen ollut taipuvainen maanisuuteen ja hulluun innostumiseen, varsinkin jos jostain työnteosta tai aikaansaapuudesta on ollut kyse.

Ja sitten kilpailun aiheeseen: Kaikkea saa kommenttiraidalle kirjoittaa, mutta se, mitä toivoisin on, että ehdottaisitte uusia värjäyksiä. Siis uusia lankojen väriyhdistelmiä, jotka saisivat juuri sinun suusi kuolaa valuttamaan. Nimeäkin langalle - toistaiseksi virtuaaliselle - saa ehdottaa, musiikkiteemassa.

Ei siksi, että en keksisi värjäyksilleni inspiraatiota tai nimiä, pääni on niitä täynnään. Lähinnä siksi, että kiinnostaa, kuinka luovia olette ja millainen värimaku ihmisillä lopulta onkaan. Itse en taatusti keksisi samoja yhdistelmiä, kuin naapuri.

Palkinnoksi arvontaan pannaan jotain Handu Handdyetä. Uutuusväreissä, ehkä?

Koska kuvattomat postit ovat tylsiä, panen tähän yhden näppäyksen, ihan pienen vain, blogini alkuajoilta. Opiks.

The theme of the competition is to tell me the favorite yarn shade combinations (in one yarn, I mean). I might try to dye it. You can also give a name to your virtual yarn, in music theme. I´m not bored to my own ideas, but I'm interested how people see shades and combinations.

61388.jpg