Ladakuskilla on karseet, 47-kokoiset tassut. Ihmeelliset, toistensa lomaan taittuvat varpaat, olematon pikkuvarvas, jonka kynsi kasvaa melkein pystyssä. Jalat, jotka ovat tietenkin juuri sellainen kummallinen yksityiskohta toisessa ihmisessä, joka viehättää ja saa rakastuneen sydämen läpättämään. Nykyään olen tottunut.

My lover has terrible big (#47) feet and weird toes. I always thought they are nice and lovely and one lovely part of him. Nowadays I´m used. I always told him he had ruined his feet as a child wearing bad shoes. But then BlogKid was born: she had exactily same toes! Here in Pics hes feet are in Fitz-socks, named after  Fitz in Cracker.

Väitin aina, että Ladakuski on pilannut jalkansa pentuna länkkäreillä, noilla 80-luvun huonoilla ja liian pienillä muotikengillä. Sitten syntyi Blogineito - ja tietenkin sillä oli jo syntyessään samanlaiset varpaat!

Tässä ne Ladaskuskin omat ovat Fitz-sukkien sisässä. Sukat omasta päästä.

2018195.jpg

2018194.jpg

2018183.jpg

Lanka on Titityyltä saapunutta aivan ihanaa Handmaiden Casbahia. Näin se sai Tiina minut koukkuun (lämmin kiitos!) ja vielä silloin, kun kauppansa huutaa tältä osin loppuunmyytyä! Mun piti heti saada lisää, tilasin sitten Ameriikasta... Lankaa oli ihana neuloa, pitkästä aikaa se oli vähän paksumpaa ja neuloontuikin joutuisasti. Ja Ladakuski oli ihastuksissaan. Tosin se murisi koko palkaksi vaaditun kuvaussession ajan. Kiittämätön.

This yarn is unbelievaby lovely Handmaiden Casbah from Tiina. She hooked me! Now I had to order this more from US! It was nice to have little thicker sock yarn for a while. And my lover liked the shade. But what he didn´t like was modelling for me...

2018188.jpg