Because everyone commenting in previous post was Finns, I will not translate the whole lottery. Sorry!

Arvontalaulu on raikunut ja kiitän maahan saakka kumartaen kaikkia ahkeria kommentaattoreitani! Olen ällikällä lyöty, niin hienoja kommentteja olen saanut. Kiitos kaikille!
Koska yksikään kommentti ei hirveästi poikennut linjasta, päätin että arvon vain yhden, mutta sitten hieman arvokkaamman palkinnon, enkä palkitse nasevaa kommenttia. Toivottavasti tuntuu oikeudenmukaiselta, tämä Akka Ylituomarin päätös?

Kakkua saavat kaikki:

762754.jpg

Mutta ennen varsinaista arvontaa, tässä muutamia vastakommentteja toiveisiinne.

Kirjoneuleita
oli toivottu ehkä eniten. Ymmärrän todella hyvin, minäkin toivon niitä! Koko ajan minulla on joku kirjoneule kesken, mutta niiden valmistuminen on ihan toivotonta: kaksivuotiasta vahtiessa on tehtävä jotain sellaista, mistä voi nostaa katseensa pidemmäksikin toviksi ja rupatella, seurustella, keräillä legoja, lukea kirjoja, katsoa pikkukakkosta, pussailla ja halailla samalla. Kirjoneule ei ole sellainen työ. Mutta uskokaa tai älkää, kaikkeni yritän! Kirjoneule on sentään lempitekniikkani!

Ohjeitakin
oli toivottu melko paljon. Lupaan yrittää. Olen vain aivan surkea ohjeiden kanssa, sekä niiden lukemisessa että kirjoittamisessa. Vain kaikkein yksikertaisimmista neuleista osaan kirjoittaa jonkinlaisen palikkaohjeen, kuten noista muutmasta julkaisemastani ohjeesta voinette havaita. Lisäksi ongelmani on se, että neuloessani en tee mitään kovin tietoisia ratkaisuja vaan vähä tosta tolleen ja sit tost noin. Sellaisen kirjoittaminen ohjeeksi on haastavaa, toisaalta en ehkä kehtaisi kaikkia kommervenkkejäni edes tunnustaa, ne eivät ehkä kuulu sarjaan "pätevät neuletekniikat".

Kehruulta
ette voi enää välttyä. Sitä on tuleva ja paljon!

Sama pätee myös
Kuviin.

Yksi ilahduttavimmista kysymyksistä oli
Miten lanka- ja kirjaostokset voi perustella kotona?
Ei niitä voikaan. Saan jatkuvasti kuulla pientä (?) naljailua paitsi mieheltä (eniten), myös äidiltä ja ystäviltä. Mutta minä vastaan vain: Mä kerään näitä! Tää on mun elämän ainoa ilo! Itse minä ne maksan!

Sosiaalipornoa
toivottiin myös, kertomuksia muusta elämästä. Olen pitänyt tämän neuleblogina, sillä pidän oikeasta elämästäni myös blogia, Lauluntekijän Lautatarhaa, tervetuloa sinnekin!

Lisäksi vielä kerron vähän
Katti-Matikais -asusta:
Ystäväni Sami tekee Pu-kissa -keikkaa, eli esittää lastentapahtumissa Pu-nimistä kissaa neulomassani asussa. Yritän saada Samilta kunnon kuvia asusta, jossain ne viipyvät.

Ja sitten se tärkein, arvonta!

Tulostin ja leikkelin arpalipukkeen jokaisesta kommentista Blogilapsen taaperokärryyn (, niin paljon niitä oli!) Sitten nostin:

762755.jpg

Silmukaattii voiittii!
Silmukaattii voiittii!
(laittaa ystävällisesti sivupalkissa killuvaan s-postiosoitteeseen tietojaan hän!)