Koska Villasukallakin, on meilläkin ihan tuoreita kissanpentuja. Nämä on adoptoitu Handpaintedyarn.comista ja nämä neloset saapuivat meille eilen DHL:n lähettityttösen (kuin elokuvista!) mukana.
Because Villasukka has, we have too: newborn catbabies! We adopted these four from Handpaintedyarn.com and they were brought us by DHL:s drivergirl (just like in movies!).

773413.jpg

(Eikö se olekin hyvä, että äidillä ja tyttärellä on yhteisiä harrastuksia? Tämä on. Blogilaps pitää villoja sylissään, kehuu ihaniksi kissanpennuikseen. Silittelee ja pussailee. Mistä se senkin on keksinyt...(öh)...? Tosin siinä vaiheessa aina kun laps muistaa, että noista kissanpennuista tulee tosi helposti ympäri kämppää luikerteleva Mato Matala, äiti vähän karj... ihmettelee.)

(Isn´t it good to have similar hobbys, I mean mother and daughter? We have this. BlogKid keeps these rovings on her arms, kisses and calls them her beautful little cats. I like it. But when she remembers these cats will very easily become nice worms I usually get angr... wonderful.)