Mulla pitää olla aina tekeillä jotain ihan yksinkertaista, kaiken muun rinnalla. Jotain sellaista, mihin ei tarvitse vilkaista päinkään, että valmistuvat. Ovat vaan - hups - yllättäen valmiit. Perussukat on hyvä vaihtoehto. Tässä yhdet. Ja on sanottava kyllä, että jos en oikein voinut olla ylpeä Koiranoksennussukkiin värjäämästäni langasta, tämän kohdalla vähän röyhistän rintojani: onnistui!

I have to have always something very easy on needles. Something I don´t even have to look at and they´ll get finished. Like basic socks. These are one pair. I was not very proud of the dyeing of DogVomitSocks, but dyeing this yarn is something I can be proud of! I did it!

971203.jpg

Toiseksi. Äijäni vieraili Äänisellä, Kizin saarella, ja sieltä hän bongasi minulle tuliaisen, josta arveli, että voisin tulla hulluksi. En niinkään itse korusta, vaan sen tekotavasta. Se on nimittäin virkattu! Kyllä, virkattu! Tietääkö kukaan tästä mitään enempää?

And. My husband visited Russia, in island of Kiz, and he brought me something he thought coul´d drive me mad. Not actually the object itself, but the art of making these. This is crocheted! Anyone knowing more of this technique?

971199.jpg

Hiiret ovat täällä. Yääk!