Nyt ei oo kiva. Samana päivänä, kun kausiyksinhuoltajuuteni taas käynnistyi, Blogineito sairastui. Eikä mihinkään nuhaan, vaan pelottavaan kuumeeseen, joka nousi noin tunnissa lähes neljään kymppiin. Pelästyin tietysti ja raahasin vetelän lapsen terveyskeskukseen, josta meidät lähetettiin suoraan keskussairaalaan. Jossa todettiin lapsella olevan enterorokon.

Kuumetta on ollut nyt yli vuorokauden ja panadol-naproxen-yhdistelmä pitää homman kurissa noin 4 tuntia kerrallaan. Ja lääkettä saa antaa 6 tunnin välein. Eli pari tuntia välissä on aina velttoa valitusta. Sydämeni särkyy ja aineenvaihduntani toimii..

My lovely BlogKid has a terrible mouth and hand fever, I really don´t know haw to call it in English. Virus is called "entero" and it causes high feaver and points in hands, feet and mouth. She is feeling very bad every 4 hours because naproxen and paracetamol works well 4 hours at time and I am allowed to give meidicin every 6 hours. But I have to see bright sides! I have time to knit! I finished BlogKids long organic wool gardigan, but I will show it better when Kid is better. That in the pic is a pocket, which BlogKid specially liked.

Mutta äitipä ehtii neuloa, kun potilas nukkuu! On nähtävä asian valoisat puolet! Sain tänään valmiiksi Blogineidon pitkän, luomuvillaisen neuletakin, mutta kuvia saatte virallisesti vasta pikkupotilaan toettua. Kuvassa on takin tasku, johon lapsukainen oli erityisen ihastunut. Tästä myöhemmin lisää.

1985088.jpg

Tällä viikolla piti puodissa olla mohairlankapamaus, mutta vain kaksi surkeaa vyyhtiä on valmiina. Ja kuvat on huonoja. Ja ylhähänä kerrotusta syystä joudun pahoittelemaan kaikille niille, jotka odottavat minulta nyt juuri pakettia: viivästyy, viivästyy. Anteeksi, mutta en repeä.

I was about to have a lots of mohair lace yarn in shop, but I have only two sad skeins. Blaah. Maybe this will get better in couple days.

1985077.jpg

1985085.jpg

Toivotaan, että tämä tästä parissa päivässä.