Pukkilan Puikkopäivä

 

Tule neulomaan, virkkaamaan, kehräämään, syömään, kakulle, kuoharille ja ennen kaikkea hyvään seuraan!

 

Pukkilan ensimmäinen Puikkopäivä järjestetään 7.8.2010 Ruokapaikka ja Galleria Kohisevassa, Itä-Uudenmaan Pukkilan keskustassa. Ohjelmassa on luentoja, workshoppeja ja tietenkin käsitöitä. Mukaan on tulossa myös kaksi lankakauppaa sekä Tuo tullessas, vie mennessäs -pöytä, jossa osallistujat saavat vaihtaa tarvikkeitaan ja lankojaan.

 

Kohisevan runsaat antimet ovat osallistujien käytettävissä koko päivän ajan. (eis. sis. osallistumismaksuun). Kuohuviini on tarjouksessa. Kohisevan vintillä on samaan aikaan Inari Krohnin ja kadun toisella puolella Galleria Koivulinnassa Petri Yrjölän taidenäyttely.

 

Lankakauppa Titityy ja kierrätyslankakauppa Kirjava Kerä tuovat ständinsä ja myyntipöytänsä Puikkopäivään.

 

Koko päivän osallistumismaksu 20 € sisältäen tulo- ja lähtökahvitukset sekä kaiken ohjelman, pilateskurssia lukuunottamatta.

 

Omat rukit, puikot, projektit, kamerat ja intomieli mukaan!

 

OHJELMA

 

klo 11            Avajaiskahvit

 

klo 11.30       Aamujumppa ja kertomuksia neulojan kehonhuollosta.

pilatesohjaaja, koreografi ja neuloja Teija Autio.

 

klo 12.30        Ruokaa nälkäisille, vapaata käsitöimistä, tutustumista ja vinkkien jakamista. Lankakaupat aukeavat.

 

klo  12.45         * Pilateksen alkeiskurssi neulojille alkaa Kohisevan vintillä kurssille ilmoittautuneille (ks. ohjeet alla).

  Teija Autio

 

klo 14.45          ** Valokuvauksen ohot ja hupsikset: Ideoita ja vinkkejä neuleiden valokuvaamiseen sekä ongelmakuvakorjaamo.  (ks. osallistumisohjeet alla)

                        valokuvaaja Eeva Sumiloff

 

klo 16.30         Oho ja Hups! Eli miten minusta tuli minä.

Maailmallakin tunnettu neulesuunnittelija ja bloggaaja Mari Muinonen

 

klo 17.30         Päätöskahvit.

                        Valokuvaaja Eeva Sumiloff on tavattavissa.

Kahvin jälkeen vapaata seurustelua ja improvisoitua ohjelmaa, mikäli intoa ja jaksua on.

 

* Pilatesta neulojille -kurssi Kohisevan vintillä: kuinka välttää neulontavammat, kuinka selättää jumitus? Pilatesohjaaja Teija Autio opastaa pilateksen alkeisiin. Erillinen kurssimaksu 30 e (huom! maksimiosallistujamäärä: 12). Kurssille ei turvallisuussyistä kelpuuteta raskaana olevia tai alle 2kk aiemmin synnyttäneitä! Ilmoittautuminen alkaa 14.5. ks. ohjeet alempana.

 

** Kaikille avoimessa valokuvaustyöpajassa valokuvaaja Eeva Sumiloff opastaa valokuvauksen peruskysymyksissä. Lisänä ongelmakuvakorjaamo: lähetä epäonnistuneita otoksiasi ja  ongelmakuviasi näytteeksi etukäteen - Eeva käyttää kuvia (nimettömästi) ongelmanratkaisun esimerkkimateriaalina. (Lähetä kuvasi osoitteeseen [email protected])

Työpajaa varten halukkaat voivat ottaa omat kameransa mukaan, ammattilaisen johdolla selätetään yhdessä teknisiä ongelmia ja tutustutaan kameroiden toimintoihin. Sopii niin pokkarikuvaajalle kuin järjestelmäkameroidenkin käyttäjille.

 

ILMOITTAUTUMINEN

 

Neulepäivään on ilmoittauduttava etukäteen, sillä tilojen kantokyky on rajallinen. Mukaan otetaan 50 ensimmäistä ilmoittautujaa, joitakin kiintiöpaikkoja varataan paikallisille osallistujille.

 

Ilmoittautuminen alkaa 14.5. klo 10.00. Lähetä nimesi ja puhelinnumerosi sähköpostitse osoitteeseen: [email protected] niin pääset mukaan! (viestin otsikoksi: ilmoittautuminen). Pilateskurssin ilmoittautumiset alkavat samaan aikaan ja ne lähetetään erikseen suoraan opettajalle: [email protected] (lue lisätietoa alta)

 

MUUTA

 

Linja-auto Helsingistä Porvoon kautta Pukkilaan lähtee Kampista klo 9.00 ja sillä ehtii juuri sopivasti aloituskahville Kohisevaan. Helsinkiin lähtee linja-auto klo 16.15 ja 19.20. Pukkilaan on Helsingistä autolla noin tunnin ajomatka (n.80 km), Lahdesta n. 40 min., Porvoosta n. 30 min.