Sain pieni iäisyys sitten ehdotuksen neuloa sukat, joihin tulisi paljon kirjoneuletta ja erityisesti mukana tulisi olla peltomaitikka ja ehkä joitain muita sen kanssa eleleviä kukkasia.

Bongasin kuvista ainakin kissankellon ja niittyleinikin sekä jonkun valkoisen tähtimäisen kukkasen. Minä en ole mikään viherpeukalo, sen olette saattaneet ennenkin huomata.

I was orded a pair of legwarmers which should include flower called melampyrum arvense. I started to knit a panorama of a field, but when the first warmer was almost ready, it was quite ugly piece. So, I started all over again, from a new angle. I decided to be not so realistic and use more colors.

These are a gift for yogi, who can make several hardlooking knots of herself. If the one who orded these likes them. If not, I can´t blame her. Myself I thought these first on another angle, that´s why I´m not so sure if these will do.

Lopulta päädyttiin kumminkin säärystimiin: sain neuloa ne lempilangastani ohuesta Pirkasta. Siinä on riittävä värikartta, säärystimet siksi siis, ettei tule ongelmaa jalkapohjan kulumisen kanssa. Ja se, jolle nämä ehkä päätyvät, jos kelpaavat, on sen monenmoiselle mutkalle taipuva joogi.

Ensin aloitin hirveällä vimmalla neuloa panoraamakuvaa niitystä, jolla kasvaisi isoja näitä kaikkia kukkia. Kun ensimmäinen säärystin oli kahta vajaa valmis, se oli aivan liian epätasainen ja kurttuinen ja suoraan sanottuna ruma.

Siirryin sitten itselleni luontaisempaan tapaan, fantasiarealistiseen väriperusteiseen huvitteluun. Ja tässä tulos.

1517693.jpg

1517695.jpg

1517694.jpg

Jos nämä eivät tyydytä tilaajan näkemystä lainkaan, en syytä häntä. Itsekin aloitin ensin toisesta näkökulmasta, siksi olen vähän mykkänä näiden kanssa.