Mielessäni on väikkynyt jonkin aikaa kuva englantilaisesta syksystä ja pienestä tytöstä päällään oikein muhea ja paksu palmikkoneule. Ja päässään samanvärinen myssy, ehkä sellainen, missä päällä keikkuu pyöreä tupsu. Ja olihan sitä sitten alettava toteuttaakin. Ja aloin kutsua tätä Dorsetiksi.

I have had an idea of english-style little girl in autumnwoods wearing a thick cablegardigan ang a hat. I had to start to knit

Blogilapsen Dorset, palmikkoneulevillatakki on siis valmis, tosin vielä napiton. Lankaa jäi vielä sen verran, että saan neulotuksi settiin sopivan baskerimyssyn. Nimittäin kyllä se syksykin sieltä vielä tulee.

BlogKids Dorset is finished, except buttons are missing. I have still a little yarn to knit the hat too. And the autumn will come sooner or later.

Neuleen palmikkomallit ovat eri lähteistä, perinteisiä malleja, mutta muuten neule on omaa suunnittelua.

These cable patterns are traditional, but otherwise I just knitted it.

Ja koska alta kaksivuotiaan kuvaaminen touhupäissään ja 23 asteen lämpötilassa paksu villatakki yllään in action on melko mahdoton temppu, on lopussa pari kuvaa edestä ja takaa.

And because taking a photo of 20-month-old in 23 degrees weather wearing thick woollen gardigan is quite a challenge, there down are two pics of Dorset, from font anf back.

522939.jpg

522940.jpg


522938.jpg522937.jpg