Blogini on rikkonut tänään maagisen satasen, noussut siis Blogilistalla 100 suosituimman joukkon. Ehkä vain käymään, mutta kumminkin. Kiitos!
(Ihan kun se nyt jotenkin tärkeää olisi, miten Blogilistalla pärjäilee. Mutta kivaahan se on!)

My blog has climbed in top100 in Finnish Blog's Bloglisting. Maybe only visiting but anyway! Thanks!
(Actually, it is not very important how my blog is rated there, but it still nice!)

Uskaltaudun julkaisemaan nyt nämä lapasvaihtolapaset. Toivottavasti ne ovat jo saajallaan.
(Huomaakohan Topperi, että nää on "yhestä paikasta" vähän erilaiset? Kyseessä ei ole virhe, koska koko ajan tehdessäni tiesin, että tää menee nyt eri tavalla, mutta en korjannut. Joskus sairas mieleni nauttii tällaisesta tahallisesta pakan sotkemisesta. Olkoon siinä käsityöni merkki.)

I publish these mittens now, however I believe Topperi has recieved them already.
(I wonder, will she notice that these are little different in "one place"? It is not a mistake, because I knew all the time, that now this is going differently, but I didn't do it otherwise. Sometimes I enjoy this kind of rebellion acts. Let it be a sign of my craftwork.)

28664.jpg28665.jpg

Värejä tuumailin Topperin toiveiden ja bloginsa värien mukaan. Toivottavasti miellyttävät. Kuvio on vähän Fair Islandilta, vähän omasta päästä. Lanka on ohut Pirkka ja puikot kakkosen "hammastikut": ensimmäistä kertaa neuloin ihanilla kymmensenttisillä puikoilla.
I chose colours thinking of Topperis blog and her wishes, I hope she likes them. Pattern is partly from Fair Island, partly own and yarn is thin Pirkka. Needles are 10 cm "toothsticks" (2mm).