Paitsi että Solas on yksi lempibändeistäni, se on nyt myös tämän neuletakin nimi ja tarkoittaa käsittääkseni iiriksi suunnilleen valoa.
Except Solas is one of  my favorite bands, it is now the name of this gardigan and I thin it means something like light in Eire.

Jotenkin en ole ollut ihan varma kehräämäänopettelun motiiveista, lukuunottamatta tietysti sitä, että kehrääminen ja uuden oppiminen on kivaa. En ole ihan tajunnut, mitä ideaa on noissa käsinkehrätyissä langoissa. Nyt tajuan. Jatkan kehruuharjoituksia.
I have not actually understood what is the point of learning to spin. Except the joy of spinning and learning something new. I have not been keen on handspun yarns. Now I am. I´ll continue rehaseals.

Tämä Solas on keksitty tämän kuvan takin pohjalta omasta päästä. Ohjeista kun en jaksa enkä tajua mitään. Lankana on itse kahdesta erivärisestä käsinvärjätystä merinovillasta kehräämäni pumpulinpehmeä lanka. Harmi vaan, että Blogilapsi kieltäytyi kaksivuotiaan tarmolla edes sovittamasta takkia. Kuitenkin kun ehdotin antavani sen sitten Mila-vauvalle, hän melkein suuttui.
This Solas has been knitted after I saw this pic. I don´t understand patterns and I don´t like them. Yarn is now my ownspun merino, very soft. What a pitty BlogKid didn´t want to try it on, and she almost got mad when I succested we shall give it to Mila-baby. Also hat is included this set, you can see it in one photo. And still I have a little yarn left...

Settiin kuuluu myös pipo (näkyy yhdessä kuvassa). Ja vieläkin jäi vähän lankaa.

876305.jpg

876316.jpg

876308.jpg


876309.jpg

876310.jpg

Yritän saada myös jonkun kuvan in action, tulee sitten haamupäivitys.
I try to get one pic also in action.