Pitää kai mun tästä mainita täällä. Pari päivää sitten ilmestyi uusi Image, jossa on muotijuttu neuleblogien pitäjien neuleista.

Lehti on vähän sellainen hm... urbaani ja kaupunkilainen ja suhtautuu vähän kaikkeen kehäkolmosen ulkopuoliseen kuin ulkoavaruuteen. Vähän silleen, että kiva siellä on käydä pällistelemässä, mutta eihän siellä mitään tapahdu. Toisaalta Image edustaa minulle hyvää journalismia ja kiinnostavia, ajassa kiinni pitäviä artikkeleita. Sanottakoon tässä yhteydessä, että Image on ainoa lehti jota vakituisesti tilaan.

Pelkäsin, että juttu tehtäisiin vähättelevällä asenteella tyyliin tiigatkaa mitä ne mummot vielä jaksaa väsää. Mutta lähestymistapa olikin oikein pintatrendikäs. Omaan makuuni ehkä pintaa vähän liikaakin, mutta silti stailatut kuvat olivat minusta aika hienoja. Ainoastaan malli näyttää joka kuvassa äärimmäisen huonovointiselta. Lienevätkö syynä neuleet vai syömättä jälleen kerran jäänyt aamupala (lounas, välipala, päivällinen tai kaikki ne)?

Omia neuleitani oli mukana ja omat neuleeni olivat myös sisältösivun nostossa. Ihan kiva. Kuvissa lehteä lukee tänään kotona päiväänsä viettävä Blogineito. Oli siellä muittenkin neuleita! Mutta Blogineito innostui nyt äitin villatakista...

In one Finnish magazine Image were trendpics of knitbloggers' knits. I thought these were little too 80´s but isn´t is so hip still? I think the model looks starving or at least very uncomfortable in all pics. Pics of my knits are all right, I think. In my pics BlogKid is reading the magazine.

1956664.jpg

1956665.jpg

1956669.jpg

1956666.jpg

Jaa ja juu, ilmoittautuminen Sukka- ja Kuituklubeihin on meneillään!