Minä en ole puuhapetteri-ihmeseikkailuhelvetti-ihmisiä. En kertakaikkiaan pidä hulinasta ja metelistä ja lapsiperhekaaoksesta. Onneksi Blogilapsi on samaa maata: hän hämmentyy hulinassa, hiljenee, vetäytyy. Pienessä porukassa hän on sädehtivimmillään.

Kuitenkin pienperheemme suuntasi perhelomalle länsirannikolle - itselleni vieraisiin kaupunkeihin - ja kuljeksi sieltä täysinä, rauhassa nukkuneina ja tyytyväisenä vähän kerrallaan kansanmuusikon helvettiin (mukutusta täällä), Kaustisen kansanmusiikkijuhlille. Tosin Ystävien hoteisiin, kiitos taas!

Nyt olemme koko porukka onnellisesti sorvilla taas.
Huomenaamuna olen ollut monta vuotta äiti. Raksu-Pientä juhlitaan toden teolla viikon päästä. Kuva tietenkin kolmen vuoden takaa, juhlakalun ikä siinä on minuutteja, ei vielä edes tunteja:

6501.jpg

We had a great four days trip around Finnish west coast. I really hate amusement parks, but we visited Moomin Valley, for BlogKids sake. But she doesn´t enjoy too much people neither. But we slept well in Turku and left for Kaustinen Festival, The True Hell for pro folkmusicians. Photos are to prove all.
Tomorrow BlogKid fills up three years. In the pic above she is minutes, not even hours old.

1749692.jpg

(...ainakin tänä kesänä)

(ja käsityöasiaa Naantalista:)

1749687.jpg

(Luostarinmäellä rehottaa:)

1749684.jpg

(nautti tytärkin, silti. tässä muuten ennenkin kysytty asu.):

1749680.jpg

1749772.jpg

(Raumallakin tankattiin):

1749679.jpg


Kuvakimara todisteena. Lankoja huomenna. Neulehia tulossa.