Prosessihupparini on edennyt. Olen saanut suunnilleen takakappaleen valmiiksi. Ei ole syntymässä uutta UFOa, ainakaan vielä!
My process-sveater has had a little progress. Backpiece is almost ready! This is not going to be a new UFO, not yeat, at least.

855666.jpg

Ajatuksenahan on neuloa Drops Alpacasta tuollaisia vähän erikokoisia diagonaalissa neulottuja lappuja, joista lopulta tulee huppari. Aika hulppeaa. Myöhemmin kuulin, että tuolle "keksimälleni" komponentille on nimikin: se on vaakatilkku. No, koskaan ei ole liian myöhäistä oppia jotain tärkeää.
 Diagonaalin tavan valitsin siksi, että minulla on ollut joskus paita, jonka helma oli leikattu vinottain ja se istui päälle aivan loistavasti, neulos muotoutui juuri sopivalla tavalla.
I had an idea to knit little different sized squares and make finally hoodsweater of them, (of Drops Alpaca). Later I heard that the square was actually not any original idea. That diagonal knitting I chose, because I had earlier a blouse, which was cut diagonally and it fitted very well, because the material got shape from my body.

Aivan ongelmitta en ole takakappaletta saanut aikaiseksi. Vähän lannistuin tuosta, että "ne olikin vain vaakalappuja", sillä kuka nyt vaakalappuhupparin haluaisi? Toiseksi oli vaikeaa keksiä, kuinka kaula-aukko toteutetaan, jos laput ovat neliömäisiä. Päätin neuloa kaksi lappua niin, että ne ovat lättänöitä neliöitä, jolloin kaula-aukkosyvennyksestä tuli kolmiomainen. Tajusko tästä nyt kukaan mitään?
This was not too easy to knit this. One problem was that I got depressed because the ida was not my own. Other problem was: If I have square components, how will I have neck done? I decided to knti two "short" squares, so I got shorter part in neck.

Tää jatkuu.
This will continue.