Sain a.e.e (aikana ennen enterorokkoa) kauniin sähköpostin kanssaneulojalta, joka pyöritteli mielessään Suojelusenkeli-lankaa. Tiedättehän tuon ihanan vanhan Suojelusenkelitaulun, klassikon? Metsänvihreää, enkelintukankeltaista, ruskeaa ja vähän taivasta.

20080116suojelusenkeli.jpg


I got a very nice email from a blogsister, who was thinking about a yarn, which woul´d have same shades than that classic angel poster. I promiced to do my best. I think this is quite beautiful yarn, but I´m not sure if it was anything she wanted. Anyway I have to boil my pots again, because accidentally the yarn she wanted was missing.

Minä otin haasteen vastaan ja lupasin yrittää parhaani. Tämä ei ehkä ole just tilaajan maun mukkaan, mutta minusta tämä on aika onnistunut lanka. Ruskea on ehkä vähän liian mustaruskeaa. 

2007886.jpg

2007889.jpg

Mutta tilaajan lohduksi aion ottaa tämän kasan uusiksi. Nimittäin luin tavarantoimittajani lappuja huolimattomasti ja padassa oli toiveissa olleen vahvistetun merinovillalangan sijaan vahvistamatonta. Ne kun ovat ihan samannäköisiä ja -tuntuisia. Ensi viikolla kädet lienevät parantuneet ja padat porisevat jälleen ja sillon värjään sitten Maan korvessa kulkevi lapsosen tietä. Nämä Suojelusenkelit menevät puotiin.

Iloinen uutinen puodin suunnalta on se, että eilen lähti koko sairausaikani aikana kerääntyneet paketit postiin. Pian kolisee, odottajat!

* * * * *

Lifestyleosiossa (hihitystä tähän) kuva meidän arjesta. Ystävämme Hulivilirumpalipoika oli ja kävi parina päivänä kopsuttelemassa kannujaan studiolla. Löysin nämä lojumassa kuvauspöydältäni.

This is a pic of our everyday life. Drummerboy, friend of us had left these in my photo table.

2007884.jpg